04.04.2014, 13:16 | Af: Administrator

U-holdene besøger Lyngby

De unge ulve tager i morgen – forud for Superligabraget senere på dagen – turen til Lyngby, hvor de blåblusede værter i denne sæson har haft svært ved at hente point foran hjemmepublikummet.

U17:

I U17-ligaen har Lyngby hentet flere point på udebane end hjemmebanen i år, hvor de blot har skrabet fire point sammen. Det er en af grundene til, at de finder sig selv placeret sidst i tabellen med bare elleve point.

FC Midtjylland U17 ligger placeret i den anden ende af tabellen. De har scoret ni mål i de seneste to kampe og har været en plage for værtsholdene i udebanekampene, hvor de har vundet de seneste tre. Statistikken taler sit klare sprog, men cheftræner Svend Graversen advarer mod at tage for let på opgaven.

- Lyngbys mentale tilgang skal ikke undervurderes. De har alt at vinde, kan spille frit og vi kan næsten kun skuffe. Det er en stor frihed for dem i en fase af sæsonen, hvor pointhøsten spidser til. Men uanset hvad, så vil vi fortsætte vores gode takter. Det er en kamp vi både skal og vil vinde.

U19:

U19-ligaen er anderledes tæt, og selvom Lyngby ligger placeret tredje sidst, er det kun otte point der skiller de to hold. Det er en tabel, hvor alle slår alle på kryds og tværs, og midtjyderne vil formentlig møde samme stærke modstand, som sidst de var i Lyngby. Dengang vandt FC Midtjylland U19 3-2, og cheftræner Kenneth Andersen håber at gentage succesen.

- Kan vi spille i det tempo, som vi leverede i sidst i første halvleg og først i anden halvleg sidste weekend mod FC Nordsjælland, så ser jeg vores chancer som gode. Vi holder fokus på vores egen del, for er der styr på den, så mener jeg, vi er et bedre hold.

FC Midtjylland U19 må til morgendagens kamp undvære Kristian Dirks Riis og David Akintola, der begge sidder ude med karantæne. U19-kampen spilles som den første klokken 13.00 og efterfølges af U17-kampen klokken 15.15. Begge opgør finder sted på Lyngby Stadion.

Foto: Jacob Poul Skoubo