09.04.2014, 20:42 | Af: Administrator

U17 måtte se sig slået i Randers

Randers FC imponerede fysisk onsdag aften i U17-ligaens topopgør, og vandt en spinkel 1 – 0 sejr foran hjemmepublikummet.

FC Midtjylland U17 stod her til aften over for en stor prøvelse, da de tørnede ind i et uvant fysiks Randers-mandskab. Hjemmeholdet leverede et aggressivt pres fra kampens start, mens de sortblusede forsøgte sig med at etablere en høj boldbesiddelse.

Ingen af holdene havde held med at skabe et overtag, og halvlegen løb derfor ud uden store målchancer. Fra anden halvlegs start var situationen dog en anden. Ulvene lykkedes med at sætte spillet de første tyve minutter efter pausen, og det udmundede i et par muligheder foran mål.

- Efter pausen formår vi at holde fast i bolden højt på deres banehalvdel. Mikkel Duelund rammer stolpen og kort efter hopper en bold uheldigt fra os inde i det lille felt foran Randers’ mål. Derefter svinder vores overtag desværre lidt ud, siger cheftræner Svend Graversen.

Med godt et kvarter igen fandt kampen sin afgørelse, da randrusianerne brød FC Midtjyllands opspil. Det var chancen værterne havde ventet på. Deres kantspiller satte i fart, og med et rigtig flot skud bragte han hjemmeholdet i front.

Kampens afslutning tog karakter af fight og upoleret spil, og resultatet lod sig derfor ikke ændre, inden dommeren fløjtede for sidste gang. Randers overtog dermed førstepladsen i tabellen med to points forspring til FC Midtjylland og en kamp i hånden.

- Drengene gjorde hvad de kunne, men det var en svær kamp, vi desværre ikke kunne spille på vores præmisser. Randers skal have stor kredit for, at bringe så meget fysik ind i en U17-kamp – den havde jeg ikke set komme, forklarer Svend Graversen og fortsætter.

- Randers viser i dag, at fodbold er et mangfoldigt spil der kan spilles på mange måder. Det var en flot præstation og en fantastisk læring for os. Vi havde svært ved at håndtere det og er naturligvis meget skuffede. Heldigvis kan vi forhåbentlig spille os tilbage allerede lørdag mod OB.

FC Midtjylland U17 spiller næste gang på lørdag den 12. april, hvor de hjemme på Wunderelf Arena byder OB indenfor. Kampen fløjtes i gang klokken 12.00 og der er fri entré.

Match facts:

RFC U17 1 – 0 FCM U17 (0 – 0)

65’ 1 – 0 RFC

Opstilling:

Oliver OttesenAlexander Munksgaard (70’ Malte Jürgensen), Rasmus Nicolaisen, Kristian Dirks Riis, Anders HagelskjærAlexander Nicolajsen, Gloire Rutikanga, Nikolaj Kirk (60’ Erik Braun ( 78’ Christian Kold Jensen)) – Mikkel Duelund, Jákup ThomsenSimon Sterring