12.04.2014, 12:42 | Af: Administrator

U17 rejste sig mod OB

Efter to kampe uden sejr, viste FCM U17 formatet, da de med en 3-1 sejr satte en stopper for fynboernes sejrsstime

- Sæsonens bedste præstation. Uden tvivl.

Som det fremgår af ordvalget, var Svend Graversen mere end almindeligt tilfreds, med den indsats, hans mandskab havde lagt for dagen i lørdagens kamp mod OB.

Fynboerne var ikke i stand til at spille sig ud af det pres, de blev sat under, og formåede ikke selv at slå Ulvenes opspil i stykker. FCM U17 slap på intet tidspunkt grebet om kampen, og resultatet var en ensidig affære, der kun blev brudt af OB'ernes udligning til 1-1 i første halvlegs sidste minut.

Allerede efter ti minutter havde Rasmus Nicolaisen bragt Ulvene på 1-0, da han headede Anders Hagelskjærs hjørnespark i nettet, og den bedrift gentog han efter ti minutter af anden halvleg. Denne gang var det Nikolaj Kirk, der sendte hjørnesparket ind i pandebrasken på Nicolaisen. Det var Nicolaisens niende(!) sæsonmål - en imponerende statistik af spilleren, der har fået sin fodboldopdragelse i Aulum IF.

Efter en times spil lukkede FCM U17 opgøret, og igen var det efter et hjørnespark. I tumulten inde i det lille felt blev Hagelskjærs indlæg rettet af, og gik i mål, men det stod i minutterne efter opgøret lidt uklart om målet ville blive noteret som selvmål, godskrevet Nicolai Damkjær Madsen eller måske tilfalde Hagelskjær selv.

- Det er lidt tilfældigt, at alle vores mål kommer efter hjørnespark, for vi skaber chancer nok i åbent spil til at lave 3-4 mål, forklarede Svend Graversen, der ikke syntes at hans hold virkede slidt af det hårde kampprogram med tre kampe på otte dage.

- Nej, det kunne man ikke se. Der blev leveret på 100%, men det, jeg er mest stolt af, er ikke resultatet, men den mentale reaktion oven på nederlaget til Randers i onsdag. Vi er helt oppe på tæerne, og det var virkelig en professionel, kollektiv og voksen indsats af spillerne, roste FCM-træneren.

OB U17 var før kampen ubesejret siden november, og med sejren tilbageerobrer FCM U17 førstepladsen med et point ned til Randers. Det hører dog med til historien, at kronjyderne har spillet to kampe færre end FCM U17.

Der venter nu FCM U17 en længere pause fra ligakampene - næste møde i U17 Ligaen er hjemmekampen mod de forsvarende mestre fra Esbjerg, søndag 4. maj kl. 12.00. Se stilling og resultater fra U17 Ligaen her.

FC Midtjylland U17 - OB U17 3-1 (1-1)
10' 1-0 Rasmus Nicolaisen (assist Anders Hagelskjær)
40' 1-1 OB
50' 2-1 Rasmus Nicolaisen (assist Nikolaj Kirk)
60' 3-1 Nicolai Damkjær Madsen(?) (assist Anders Hagelskjær)

Opstilling: Oliver Ottesen - Alexander Munksgaard, Nicolai Damkjær Madsen [FCM U15], Rasmus Nicolaisen, Anders Hagelskjær - Alexander Nicolajsen, Malte Jürgensen (55' Christian Kold Jensen), Nikolaj Kirk - Jákup Thomsen (70' Andreas Hermansen), Simon Sterring, Mikael Anderson (60' Mads Friis)