22.04.2014, 08:09 | Af: Administrator

U18 vandt bronzekampen

De midtjyske talenter vandt 1-0 og sikrede sig tredjepladsen i den stærkt besatte Torneo Bellinzona i Schweiz.

Efter det ærgerlige nederlag mod Inter i semifinalen rejste FC Midtjyllands U18-hold sig i bronzefinalen mod Basel, og på et mål af Simon Sterring sikrede de midtjyske talenter sig en samlet tredjeplads i Torneo Bellinzona i Schweiz.

Og den sejr kunne der ikke sættes en finger på, selv om de unge ulve i første halvleg kom til at spille for individuelt. Det blev rettet til i pausen, og derfor var det også fuldt fortjent, at det var de danske drenge, der kunne række armene i vejret efter sidste fløjt.

Afgørelsen faldt ti før tid, da Razak Adebayo Odeyemi, der selv havde haft et par store tilbud i løbet af kampen, stak en bold i dybden til Mikkel Duelund, der serverede en fin aflevering på tværs til Simon Sterring, der kunne sikre FCM-talenter en tredjeplads.

- Det har været godt at være hernede. Det har været nogle gode hold, som har været med, og turneringen har været godt organiseret, fortæller Kenneth Andersen, inden turen går tilbage til Danmark.

Start-11: Mads Søndergaard, Rasmus Lauritsen, Malte Kiilerich Hansen (Mikkel Duelund 45'), Kristian Dirks Riis (Rasmus Nicolaisen 30'), Jeppe Solgaard, Gloire Rutikanga (Jonas Gemmer 45'), Olajide Samuel Owolabi, Simon SterringRasmus Nissen, David Akintola (Sigurd Schøndorf 50'), Razak Adebayo Odeyemi