05.04.2014, 20:36 | Af: Administrator

U19 slog Lyngby ude

Trods en lidt nervøs start fandt U19-ulvene hurtigt fodfæste og vandt sikkert i dagens opgør ude mod Lyngby.

De blåblusede værter fra Lyngby tog midtjyderne på hælene i kampens åbning, hvor de tilspillede sig en stor dobbeltchance. Første forsøg parerede stolpen, og andet forsøg fik FC Midtjylland selv clearet på stregen.

Det var en hektisk start, som kort efter fik tilskrevet en midtjysk scoring. Det var dog en Lyngby spiller der blev noteret for scoringen, idet han brød et indlæg fra Sigurd Schøndorf og dermed løb bolden i eget net. Opspillet stod Ramjavakar Yogathas for med en flot dybdebold.

Føringsmålet ændrede kampens karakter, og fra da af stod der FC Midtjylland på det meste. Hjemmeholdet blev afholdt fra chancer og modsat producerede midtjyderne en række gode muligheder. Cheftræner Kenneth Andersen var godt tilfreds med forløbet.

- Efter vores første scoring styrer vi begivenhederne kampen ud. Jeg er meget tilfreds med det tryk vi lægger i dag. Kort efter pausen udbygger Jonas Gemmer føringen på hovedstød, og så kører drengene – trods en Lyngby-reducering i slutminutterne – sejren sikkert hjem.

Lyngbys reducering faldt ved et hjørnespark kort før slutfløjtet. Ulvenes forsvar fik sig ikke organiseret i tide, og i forvirringen fandt sjællænderne vej til nettet. Kampens udfald stod dog uændret, og FC Midtjylland U19 tog dermed tre point med hjem.

- Jeg synes, det er en meget fortjent sejr. Særligt Malte Kiilerich Hansen spiller en rigtig god kamp. Han lukker flot af, holder styr på bagkæden og udviser stor ro i sin boldomgang. Det var en fornøjelse, slutter Kenneth Andersen.

FC Midtjylland U19 spiller næste gang lørdag den 12. april, hvor de hjemme på Wunderelf Arena tager i mod OB. Kampen fløjtes i gang klokken 14.00, og der er fri entré.

Match facts:

LBK U19 1 – 2 FCM U19 (0 – 1)

10’ 0 – 1 FCM Selvmål på indlæg fra Sigurd Schøndorf

46’ 0 – 2 FCM Jonas Gemmer (assist af Sigurd Schøndorf)

90’ 1 – 2 LBK

Opstilling:

Rasmus BachRasmus Nissen, Rasmus Lauritsen, Malte Kiilerich Hansen, Jeppe SolgaardJonas Gemmer (72’ Mikkel Adamsen), Olajide Samuel Owolabi (52’ Gloire Rutikanga), Mikkel FrankochSigurd Schøndorf, Ramjavakar Yogathas (85’ Anders Lund) – Razak Adebayo Odeyemi

Foto: Jacob Poul Skoubo