24.04.2014, 08:56 | Af: Administrator

Udsolgt på hjemmebanetribunerne mod FCK

Totaludsolgt på Handelsbanken Tribunen, Faxe Kondi Tribunen og Sportmaster Tribunen til kampen mod FC København. Kun ledige pladser på udebaneafsnittet.

I går kunne FC Midtjylland melde om stor interesse for sæsonens to sidste hjemmekampe mod FC Vestsjælland og FC København. Og den interesse er kun vokset. Således er der nu kun billetter tilbage på udebaneafsnittet til kampen mod FC København, mens alt andet er udsolgt.

- Det er fantastisk, at vi allerede nu kan mærke, at vi sandsynligvis kommer til at kysse stadionrekorden igen. At gøre det to gange på en sæson er et udtryk for, at vi har momentum og i allerhøjste grad fortsat lever i mesterskabskampen, siger administrativ direktør Hans Krabbe med henvisning til hjemmekampen mod AaB, hvor der med 11.535 tilskuere var fuldt hus på MCH Arena.

FC MIDTJYLLAND - FC VESTSJÆLLAND SØNDAG D. 4/5 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Det er fedt at opleve, at vi har tæt på 500 fans til bold, bajere og biksemad, som er et produkt, som folk virkelig har taget til sig. Det er dejligt at opleve, når vi har et mål om hele tiden at optimere stadionoplevelsen.

Da FC København var på besøg på MCH Arena i sæsonens anden kamp var knap 8800 tilskuere til en midtjyske 1-0-sejr, men allerede nu ligger det altså fast, at det tal bliver væsentlig højere til sæsonens sidste hjemmekamp.

- Den store interesse skyldes selvfølgelig også, at både FC Midtjylland og FC København vil have noget at spille for den 11. maj. Og så er det et udtryk for, at FC København har en stor fanbase i Jylland, siger Hans Krabbe, der også kan melde om interesse for kampen mod FC Vestsjælland den 4. maj.

- Der er en god og sund interesse for det opgør og alt afhængig af, hvordan det går i weekenden, kan den kamp også eksplodere, forudser Krabbe.

Kampen mod FC Vestsjælland fløjtes i gang søndag den 4. maj klokken 17.00, mens sæsonens sidste hjemmekamp den 11. maj mod FC København ligeledes har kick-off klokken 17.00.