04.04.2014, 18:52 | Af: Administrator

Udsolgt til braget på Heden

OPDATERET fredag kl. 21

Der bliver sat ganske få returnerede billetter (DOG INGEN TIL UDEBANEAFSNITTET) til salg i billetboderne på MCH Arena fra klokken 15.45. Portene til stadion åbnes klokken 16.00.

Så er den solgt. Den sidste billet til topkampen lørdag eftermiddag på MCH Arena, hvor FC Midtjylland brager sammen AaB i et regulært topopgør i Superligaen, er nu langet over disken.

Dermed er der udsigt til, at sæsonrekorden, som blev sat den 16. august mod Brøndby, hvor 10.745 tilskuere var vidner til 5-2-sejren, bliver slået.

- Det er fantastisk, at vi her dagen før topkampen kan melde om alt udsolgt. Vi har oplevet en enorm interesse for kampen hele ugen, og det bliver uden tvivl en mindeværdig eftermiddag på MCH Arena med en elektrisk stemning, siger administrativ direktør i FC Midtjylland Hans Krabbe.

På selve kampdagen vil der dog blive sat ganske få billetter (dog ingen til udebaneafsnittet) til salg i billetboderne på MCH Arena fra klokken 15.45. Det er sponsorbilletter, som bliver returneret og derfor sælges på selve kampdagen. Portene til stadion åbnes klokken 16.00.

GRATIS: Bet en 50'er på kampen!

- Vi opfordrer alle til at komme i god tid, da vi selvsagt bliver rigtig mange mennesker. Vi glæder os til at holde en fodboldfest i en flot kulisse, som er et topbrag værdigt, siger Hans Krabbe.

Der bliver dog ikke tale om en ny stadionrekord lørdag eftermiddag. Den blev sat tilbage i 2007 mod FC København, hvor 11.763 fodboldglade midtjyder var samlet. Siden er stadionkapaciteten dog reduceret, og i dag kan MCH Arena rumme op til 11.535 tilskuere.