30.04.2014, 09:08 | Af: Administrator

Vidste du, at FC Midtjylland og FC Vestsjælland

FC Midtjylland har tre gange tidligere spillet kamp den 4. maj. Alle tre gange er det endt med en etmålssejr. Se alle de skæve vinkler til søndagens opgør her.

Vidste du, at...

- FC Midtjylland og FC Vestsjælland kun har mødt hinanden i to superligakampe, der er endt med en sejr til FC Midtjylland og en uafgjort. I begge kampe har FC Midtjylland scoret kampens første mål.

- I begge opgør tidligere i denne sæson har der været scoret selvmål. I den første kamp satte et selvmål af Erik Sviatchenko gang i FC Vestsjællands comeback til 2-2, mens FC Midtjylland vandt 1-0 på et selvmål af Jean-Claude Bozga i den anden kamp. 

FC MIDTJYLLAND - FC VESTSJÆLLAND SØNDAG D. 4/5 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

- FC Midtjylland har ikke spillet uafgjort i de otte seneste superliga-hjemmekampe, der er endt med fire sejre og fire nederlag. Omvendt har FC Vestsjælland spillet uafgjort i fire ud af de fem seneste superliga-udekampe heraf de tre seneste.

FC Midtjylland har ikke fået tilkendt et straffespark i de seneste 31 superligakampe svarende til godt et år. Omvendt er det også mere end et halvt år siden, at FC Midtjylland sidst begik et straffespark.

- Morten ’Duncan’ Rasmussen vil med en scoring have scoret i 75 forskellige superligakampe. Hans foreløbige 95 scoringer i Superligaen er fordelt med 56 kampe med én scoring, 16 kampe med to scoringer, én kamp med tre scoringer og én kamp med fire scoringer.

- FC Vestsjælland er sæsonens næstbedste udehold målt på antal nederlag. Det er kun lykkedes tre klubber på hjemmebane at besejre FC Vestsjælland, nemlig Viborg FF (to gange) og FC København.

- FC Midtjylland har vundet samtlige tre superligakampe spillet den 4. maj. Samtlige kampe blev vundet med et mål (to gange 2-1 og én gang 1-0).

Leveret i samarbejde med danskfodbold.com.