16.05.2014, 17:30 | Af: Administrator

- Vil slutte med sølv og bedste defensiv

Patrick Banggaard er opsat på at sikre ulvene sølvmedaljerne og Champions League-kvalifikationskampe i søndagens opgør mod SønderjyskE.

Selv om guldmedaljerne glippede for FC Midtjylland, så er der fortsat meget at spille for i sæsonens sidste kamp, som er i Haderslev mod SønderjyskE. For med point mod sønderjyderne er andenpladsen sikret, hvilket giver Champions League-kvalifikationskampe i den nye sæson.

- Det er en vigtig kamp for os. Vi skal ud og sikre os sølvmedaljerne. Det er vi alle sammen opsatte på. Det handler for os om at være 100 procent klar, siger Patrick Banggaard, der ikke mener, der bliver svært at finde motivation til opgøret.

- Det vil betyde rigtig meget for os at sikre os Champions League-kvalen. Det vil vi gøre alt for at opnå. Vi skal ud over stepperne og spille det fodbold, vi ved, vi kan og så forhåbentlig få lagt et godt tryk på SønderjyskE. Vi skal slutte sæsonen godt af, siger Banggaard.

FC Midtjylland har sæsonen igennem været kendetegnet ved en stærk defensiv, og inden sidste runde er ulvene det hold, der har lukket bedst af. Blot 35 mål er der lukket ind, hvilket er ét mål færre, end hvad FC København og Brøndby har præsteret.

- At have den bedste defensiv i rækken er noget, vi arbejder hårdt på, og det vil betyde rigtig meget for mig personligt, hvis vi kan ende med at blive det hold, som har haft den bedste defensiv gennem sæsonen, siger den 20-årige forsvarsspiller.

Patrick Banggaard har i denne sæson spillet 30 superligakampe for ulvene. I alle 30 kampe er det blevet til fuld spilletid.