02.05.2014, 15:14 | Af: Administrator

Bak: Stadig muligheden for det helt store

- Vi er historisk set bedst, når vi kommer fra baghjul, siger Kristian Bak, som stadig har troen på, at drømmen kan gå i opfyldelse i år.

Fire kampe. Fire finaler. Sådan ser de kommende 14 dage ud for FC Midtjylland. Blot tre point skiller ulvene fra førstepladsen, og dermed lever drømmen i allerhøjste grad, inden Superligaen går ind i sin afgørende fase.

- Vi har bragt os i en situation, hvor vi stadig har muligheden for det helt store. De sidste fire kampe bliver fire finaler, og kan vi vinde alle fire, så tror jeg godt, at det kan ende med noget stort, siger Kristian Bach Bak til FCM TV.

- Havde nogen inden sæsonen sagt, vi ville ligge, hvor vi gør nu, ville vi være ovenud lykkelige. Det er vi også. Det har været lidt en blandet følelse, fordi vi har ligget nummer et så lang tid, som vi har, men vi er meget positive og tror på det, lyder det fra anføreren.

Og det er der da også alt mulig grund til at gøre. Blot tre point skiller FC Midtjylland og AaB inden en særdeles tæt og uforudsigelig Superliga skal afgøres i løbet af de næste to uger.

- Vi er historisk set bedst, når vi kommer fra baghjul, så jeg håber, at vores placering gør, at vi tager de sidste sejre, siger FCM-kaptajnen, der håber på mange tilskuer på lægterne til søndagens vanskelige opgør mod FC Vestsjælland, der ikke har tabt deres seneste fire udebanekampe.

FC MIDTJYLLAND - FC VESTSJÆLLAND SØNDAG D. 4/5 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Hvis vi kan mærke, at tilskuerne virkelig støtter op om os, så giver vi også ti procent ekstra. Det synes jeg også, vi viste i den seneste hjemmekamp mod Viborg, hvor stadion var ved at sprænge i luften, og vi bankede Viborg ud af det stadion, siger Bak, der peger på hurtig boldomgang som et middel til at sikre sig sejren mod de vestsjællandske vikinger.

- Vi skal spille hurtigt med bolden, og når vi bryder den, skal vi sætte fart i stængerne og komme derudaf og få afsluttet vores angreb. Vi skal stå godt og være aggressive, som vi plejer, lyder devisen fra kaptajnen, der i denne sæson har 2241 superligaminutter i benene.

Der er kick-off mellem FC Midtjylland og FC Vestsjælland søndag klokken 17.00 på MCH Arena.

Se hele interviewet med Kristian Back Bak på FCM TV her.