01.05.2014, 08:23 | Af: Administrator

Banggard gæst i 4:4:2

Patrick Banggaard er i aften gæst i fodboldmagasinet 4:4:2 på TV Midt-Vest, hvor de kigger frem mod søndagens hjemmekamp mod FCV.

Fodboldmagasinet 4:4:2 ruller i aften over skærmen på TV Midt-Vest, og denne gang bliver det med Patrick Banggaard som gæst i studiet. Han får selskab af Viborgs Thomas Dalgaard og AaBs Kenneth Emil Petersen.

Den tidligere fodboldspiller og nuværende vært Dan Sørensen vil bringe forskellige emner på banen i den halve time, som programmet varer. Og så kan de tre gæster se frem til at blive udfordret i programmets løbende fodboldquiz.

FC MIDTJYLLAND - FCV SØNDAG D. 4/5 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

Som altid kan seerne stille spørgsmål til gæsterne. Allerede nu kan du skrive dit spørgsmål til fodbold@tvmidtvest.dk og dermed komme med dit indspark til fodbolddebatten. Programmet sendes torsdag aften på TV Midt-Vests 24-timers kanal. Det sker klokken 18.20, 20.30 og 23.00. Du kan også finde programmet på net tv.