31.05.2014, 18:21 | Af: Administrator

Bittert nederlag til U19

En sen midtjysk scoring var tæt på at sikre Midtjylland et enkelt point på Vestegnen lørdag i U19-opgøret, men et frisparksmål i overtiden sikrede værterne alle tre point.

FC Midtjylland U19 åbnede flot mod dagens sjællandske modstander. Det høje pres var svært for værterne at spille sig ud af, og efter tyve minutter bragte Razak Adebayo Odeyemi ulvene i front. Et Brøndby opspil blev brudt, og så var Kristian Dirks Riis hurtig til at finde Razak Adebayo Odeyemi i dybden.

- Det er en halvleg med store chancer i begge ender. Vi sidder på spillet i kampens indledning, men kan ikke helt holde Brøndby fra chancer. Modsat brænder vi også selv nogle store muligheder, som skulle have givet mål. Kampen er utrolig åben fra start til slut, lyder det fra cheftræner Kenneth Andersen.

Anden halvleg blev en anderledes chancefattig affære. Med tyve minutter igen tilkæmpede de blå-gule sig et straffespark, og bragte sig i front. Det lykkedes midtjyderne at udlignede kort før tid, hvor Rasmus Lauritsen forlængede et langt indkast til Jonas Gemmer, der noterede sig for scoringen. FC Midtjylland var dog som hold, til stor frustration for Kenneth Andersen, som en skygge af sig selv i anden halvleg.

- Jeg er rigtig skuffet over vores anden halvleg. Der er generelt for mange der spiller under niveau. Jeg kan ikke rigtig blive klog på, hvad det kommer af, men der er for lidt sammenhæng og for lidt kvalitet i pasninger, clearinger og opspil – det hele.  Vi kan ikke kende os selv i den periode. Det er en underlig udvikling, efter vi egentlig starter kampen virkelig godt.

Kort før slutfløjtet tilkæmpede Brøndby sig et frispark, og det blev et dyrt et for ulvene. Sjællænderne omsatte det til mål, og til stor skuffelse tog de dermed alle tre point for opgøret. FC Midtjylland U19 er derfor nu afhængige af, at FC København sætter point til i et af deres sidste to opgør mod henholdsvis Lyngby og AGF, hvis de selv skal kunne afgøre tredjepladsen.

FC Midtjylland U19 spiller deres sidste kamp i sæsonen tirsdag den 10. juni klokken 18.30, hvor de hjemme på Wunderelf Arena tager i mod svanerne fra HB Køge. Der er som altid fri entré.

Match Facts:

BIF U19 – FCM U19 3 – 2 (1 – 1)

22’ 0 – 1 FCM Razak Adebayo Odeyemi – assist af Kristian Dirks Riis

33’ 1 – 1 BIF

72’ 2 – 1 BIF (straffespark)

89’ 2 – 2 FCM Jonas Gemmer – assist af Rasmus Lauritsen

91’ 3 – 2 BIF (frisparksmål)

Opstilling:

Rasmus BachRasmus Lauritsen, Kristian Dirks Riis, Malte Kiilerich Hansen, Mikkel Adamsen (85’ Anders Lund) – Jonas Gemmer, Olajide Samuel Owolabi, Mikkel Frankoch (72’ Ramjavakar Yogathas) – David Akintola, Sigurd Schøndorf (80’ Frederik Kjærulff) – Razak Adebayo Odeyemi

Foto: JPS Photo 2014