08.05.2014, 11:34 | Af: Administrator

Dickoh: Forskellige stilarter mødes

Francis Dickoh glæder sig til aftenens brag mod Brøndby, hvor han kan se frem til en ny makker i midterforsvaret.

Der varer ikke mange minutter, inden FC Midtjyllands spillerbus sættes i gear kører mod Brøndby Stadion, hvor ulvene skal ud at jagte tre point i aftenens opgør.

- Det bliver utroligt spændende. Det er to hold, som gerne vil spille hurtigt dog lidt på hver sin måde. Brøndby vil gerne spille med mange pasninger, mens vi spiller mere direkte, så det skal nok blive underholdene mellem to forskellige stilarter og med to hold, som begge går efter de tre point, siger Francis Dickoh.

LÆS OGSÅ: Truppen mod Brøndby IF

Forsvareren har været fast mand siden tredje forårsrunde, hvor han har afløst en skadet Erik Sviatchenko, og den tidligere ghanesiske landsholdsspiller har leveret stærke præstationer i det midtjyske midterforsvar.

- Jeg har været ganske fint tilfreds. Samarbejdet med Patrick har været rigtig godt og det samme har samarbejdet med Juelsgård. Jeg har været glad for at spille kampene og er stille og roligt kommet i bedre og bedre form, siger Dickoh.

Han bliver dog uden sin sædvanlige makker i midterforsvaret i aftenens kamp, da Patrick Banggaard er ude med karantæne, og dermed kan 31-årige Dickoh se frem til en ny makker.

- Når der kommer en ny mand ind i midterforsvaret, så er det klart, at jeg skal tage mere ansvar, men det ligger til min natur at tage ansvar, og jeg har spillet de sidste mange kampe, så det har jeg det fint med, siger Francis Dickoh, der glæder sig til den spændende superligaafslutning, som står for døren.

- Det bliver tre store kampe, som vi skal huske at nyde. Det bliver spændende, og det er for at få de her kampe, vi går på træningsbanen hver eneste dag, pointerer han.

Francis Dickoh har i foråret spillet ti kampe for ulvene.