03.05.2014, 18:05 | Af: Administrator

FCM Fodboldskolestævne for årgang 2001

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

Lørdag formiddag samledes alle de udtagne drenge fra årgang 2001 på FCM Fodboldskole i Ungdomsskolen på Præstelundskolen i Brande – ikke for at skrive dansk stil, ej heller for at dyrke brøkregningens ædle kunst, men retter for at rette fokus ind på en helt anden skole, nemlig FCM Fodboldskole. Efter en lille times møde med spillere, forældre og trænere var det nemlig tid til det, som alle var kommet for – FCM Fodboldskolestævne for årgang 2001, hvor FCM samarbejdsklubben Brande IF endnu engang lagde baner og klubhus til.

- Endnu engang må vi bare sige, at det er et helt fantastisk setup, som Brande IF tilbyder os, når vi kommer forbi med FCM Fodboldskolestævnet. Klubben yder os en service helt ned i de mindste detaljer, som man kun kan være yderst ydmyge omkring i FCM Klubsamarbejdet. Derfor skal der også lyde en stor TAK til værterne med klubbens cafeteriabestyrer Lars Heide og klubbens formand, der også er formand for Fodboldudvalget i FCM Klubsamarbejdet samt bestyrelsesmedlem i FC Midtjylland, Michael Koch, i spidsen, roser leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen.

Det er jo ofte sådan, at hvis rammerne er i orden, så bliver niveauet på alt andet lige så. Og i orden, det var spillet ude på banerne også – i den grad faktisk. Knægtene leverede således fodbold på et højt niveau og der blev gået til stålet hele vejen rundt, så der er slet ingen tvivl om, at alle drengene midt på eftermiddagen igen kunne forlade Brande en god portion energi fattigere, men til gengæld med bevidsthed om, at de hver især havde givet alt, hvad der var i tanken.

På det tidspunkt var dagen dog slet ikke slut for FCM-lederne, der her gik ind i dagens næste fase, hvor man skulle til at tage stilling til, hvilke af drengene som efterfølgende skal være en del af FCM 2001 Talentholdet. Det blev til en lang og dybdegående snak omkring den enkelte spiller og til sidst nåede man også til enighed.

TAK for indsatsen til alle – HUSK, at uanset om du finder DIT navn på nedenstående liste eller ej, så er det allerede i morgen ud på træningsbanen igen.

Se hvilke spillere som efterfølgende blev udtaget til FCM 2001 Talentholdet. KLIK HER.