FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

"> FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

">

10.05.2014, 17:45 | Af: Administrator

FCM Fodboldskolestævne for årgang 2002

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

- Endnu engang må vi fra FCM Klubsamarbejdets side bare sige TUSIND TAK til Brande IF for en helt igennem fantastisk ramme omkring et FCM Fodboldskolestævne. Det er bare dejligt at kunne møde op en tidlig morgen, og så er der styr på de ydre rammer, og vi fra FCMs side behøver aldrig at bekymre os om det mindste, roser leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen værtsklubben.

For lørdag formiddag samledes alle de udtagne drenge fra årgang 2002 på FCM Fodboldskole i Brande, hvor der var indkaldt til FCM Fodboldskolestævne. Her blev dagen indledt med en lille times møde med spillere, forældre og trænere og herefter var det tid til aktion på græsbanerne i Brande.

Og aktion må man i den grad sige, at der kom. Drengene fra alle fem områder ydede en helt fantastisk indsats, hvor der både blev vist fine detaljer med bolden og hvor der i den grad blev gået til stålet. Så hvis drengene lørdag eftermiddag igen forlod Brande en god portion energi fattigere, ja så var der ikke noget at sige til det.

På det tidspunkt var dagen dog slet ikke slut for FCM-lederne, der her gik ind i dagens næste fase, hvor man skulle til at tage stilling til, hvilke af drengene som efterfølgende skal være en del af FCM 2002 Talentholdet. Det blev til en LANG og dybdegående snak omkring den enkelte spiller og til sidst nåede man også til enighed.

TAK for indsatsen til alle – HUSK, at uanset om du finder DIT navn på nedenstående liste eller ej, så er det allerede i morgen ud på træningsbanen igen.

Se hvilke spillere som efterfølgende blev udtaget til bruttotruppen til FCM 2002 Talentholdet. KLIK HER.