03.05.2014, 15:00 | Af: Administrator

FCM TV: Larsen: Vi tror på det

- Selvfølgelig tror vi alle sammen på det, lyder det fra Marco Larsen forud for søndagens opgør mod FC Vestsjælland.

For fodboldglade midtjyder kan søndagens opgør mod FC Vestsjælland være sidste mulighed for at se ulvene i aktion på hjemmebane i denne sæson, da forårets sidste hjemmekamp mod FC København er udsolgt.

Dermed er der al mulig god grund til at sikre sig billet til søndagens opgør, hvor der fem kvarter inden kick-off åbnes op for Royal BierGarten, som byder på live-musik, kølige forfriskninger og ristede ulvepølser.

På grønsværen handler det om tre vigtigt point, og det er da også et midtjysk mandskab, som vil ud og jagte en sejr mod Ove Pedersens FC Vestsjælland.

- Vi går ind til de sidste kampe, som er det finaler. Vi skal ind og have tre point, og så må vi i sidste ende se, om vi har point nok til at taget guldet hjem til Heden, siger Marco Larsen til FCM TV og fortæller samtidig, at der fortsat er stor på, at drømmen kan blive til virkelighed.

FC MIDTJYLLAND - FC VESTSJÆLLAND SØNDAG D. 4/5 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>