10.05.2014, 15:47 | Af: Administrator

Fejl kostede dyrt for U17

En decimeret U17-trup måtte indkassere et bittert nederlag lørdag eftermiddag i Haderslev, på en dag hvor intet rigtigt ville lykkedes for de unge ulve.

FC Midtjylland U17 havde hverken held eller kvalitet til at hente tre point i dag på udebane mod SønderjyskE. Ulvene var i kontrol første halvleg igennem, og kom da også først på tavlen. Det var Erik Braun, der efter et flot opspil chippede bolden elegant over en sagesløs sønderjysk keeper. Men blot fem minutter efter var føringsmålet udlignet, da et skud – heldigt for værterne – blev rettet af og gik i mål, og så var de to hold lige vidt.

- Det lykkes os at komme foran, og vi har mange omstillinger, vi burde udnytte bedre. Modsat har SønderjyskE én chance i første halvleg, og den reder Oliver Ottesen i målet. Derfor er det frustrerende vi står lige ved pausen. Det er den urimelighed, man elsker sporten for den ene dag, men hader den for den anden, lyder det fra en ærgerlig cheftræner Svend Graversen.

Kort inde i anden halvleg bragte værterne sig i front, da de ud af ingenting kynisk straffede en fejl i den midtjyske defensiv. FC Midtjylland forsøgte at øge tempoet, men lige lidt hjalp det. I stedet var det SønderjyskE der ti minutter efter udbyggede føringen. Jákup Thomsen reducerede kort før tid, på et hjørnespark der blev forlænget af Simon Sterring, men udfaldet af kampen stod ikke til at ændre.

- Vi prøver at forcere spillet, men får ikke rigtig noget ud af det. Ved SønderjyskEs scoring til 3–1 føler vi, vi bliver snydt for et kæmpe frispark – men omvendt skal det ikke blive farligt. Resten af kampen er rent pres fra vores side, hvor vi gør alt for at udligne, men vi må bare erkende, vi ikke spiller godt da vi kommer bagud. Træls er et jysk ord, der dækker situationen rigtig godt. Men vi skal op med hovedet og videre. Vi har forhåbentlig en lidt bredere trup til næste kamp, siger Svend Graversen.

FC Midtjylland U17 spiller næste lørdag den 17. maj, hvor de hjemme på Wunderelf Arena tager i mod løverne fra FC København. Opgøret fløjtes i gang klokken 13.00, og der er gratis entré.

Match Facts:

SE U17 3-2 FCM U17 (1 – 1)

19’ 0 – 1 FCM Erik Braun

24’ 1 – 1 SE

50’ 2 – 1 SE

62’ 3 – 1 SE

80’ 3 – 2 FCM Jákup Thomsen – assist af Simon Sterring

Opstilling:

Oliver OttesenMalte Jürgensen (60’ Jákup Thomsen), Alexander Munksgaard, Andreas Hermansen, Anders Hagelskjær (72’ Mikkel Jacobsen [U15]) – Alexander Nicolajsen, Nikolaj Kirk, Mikkel DuelundErik Braun, Mikael Anderson (70’ Mads Friis) – Simon Sterring