12.05.2014, 12:54 | Af: Administrator

Fire spillere udtaget til landshold

Morten Duncan og Jakob Poulsen er udtaget til A-landsholdet, mens Marco Larsen og Patrick Banggaard skal af sted med U21-landsholdet.

Der har været gang i landsholdsudtagelserne i dag, hvor både landstræner Morten Olsen og U21-landstræner Jess Thorup har udtaget deres trupper. Og i begge trupper er det blevet plads til FCM-spillere.

Således er både Morten 'Duncan' Rasmussen (7 kampe og 3 mål) og Jakob Poulsen (29 kampe og 1 mål) med, når Danmark møder Sverige og Ungarn i to venskabskampe senere på månedet.

Den 22. maj går det løs mod Ungarn i Debrecen, mens Sverige er modstanderen den 28. maj i Parken, når DBU fejrer 125 års jubilæum med en landskamp mod landsholdets favoritmodstander, som har været modstanderen 102 gang.

Når Jess Thorups U21-drenge løber på banen i Esbjerg den 22. maj, kan det ligeledes blive med to FC Midtjylland-spillere på holdet. Patrick Banggaard (1 kamp og 1 mål) og Marco Larsen (3 kampe) er nemlig med i truppen til venskabskampen mod Schweiz, som U21-landsholdet ikke har vundet over siden 1985.