09.05.2014, 12:27 | Af: Administrator

Følg topkampen mod FCK på storskærm

Fik du ikke billet til topbraget mod FCK, så får du nu mulighed for at oplevet opgøret på en helt ny måde. Inden kan du varme op med Magnussen og Formel 1. Shuttlebusser direkte fra Herning Banegård.

FC Midtjyllands sidste hjemmekampe i sæsonen den 11. maj er for længst udsolgt, men nu får midt- og vestjyske fodboldfans alligevel mulighed for at komme til fodboldfest på MCH Arena og følge det spænende opgør mellem de midtjyske ulve og de københavnske løver.

LÆS OGSÅ: Biergarten og live musik fra kl. 15:45

 

For FC Midtjylland og MCH er nemlig gået sammen om at stable et storskærmsarrangement på benene, så fans kan opleve topkampen mod FC København på en 46 m2 stor storskærm i arealet mellem MCH Arena og Jyske Bank Boxen, hvor der fra klokken 13.00 vil køre shuttlebusser mellem Herning Banegård og MCH.

- Det er dejligt, at vi i fællesskab med MCH kan være med til at lave søndagen til en kæmpe fest og et flot midt og vestjysk event. Vi er glade for at kunne tilbyde stemning og storskærm til de, der ikke har billet til kampen, siger direktør i FC Midtjylland Hans Krabbe.

Varm op med Magnussen og Formel 1
Opvarmning sker allerede fra klokken 13.00, hvor man kan følge Kevin Magnussen i Formel 1 fra Spanien. Grand Prixet på Circuit de Catalunya i Barcelona byder traditionelt på masser af drama, og når dramaet fra asfalten er vinket af, bliver der fløjtet op til et nyt drama på grønsværen.

For når sidste bil er kørt over målstregen i Barcelona, begynder optakten til braget mellem FC Midtjylland og FC København, som i høj grad bliver afgørende for, hvor det danske mesterskab skal placeres.

For mange bliver storskærmsarrangementet den perfekte opvarmning til mødet med Robbie Williams, som senere søndag aften fyrer den af i Jyske Bank Boxen. På pladsen vil der være kolde øl og vand i hanerne, madboder så maven ikke knurrer, bord og bænke så benene kan hviles og telte, som man kan krybe ind i, hvis det skulle blive nødvendigt.