Når årgang 1999 til sommer begynder akademiet, bliver det med endnu en lokal spiller i folden, nemlig Mikkel Jakobsen fra Grindsted GIF.

"> Når årgang 1999 til sommer begynder akademiet, bliver det med endnu en lokal spiller i folden, nemlig Mikkel Jakobsen fra Grindsted GIF.

">

24.05.2014, 09:42 | Af: Administrator

Grindsted GIF opfostrer sin første akademispiller

Når årgang 1999 til sommer begynder akademiet, bliver det med endnu en lokal spiller i folden, nemlig Mikkel Jakobsen fra Grindsted GIF.

Det er tidligere her på sitet blevet fortalt, at FCM har tilbudt fire dygtige spillere fra årgang 1999 en plads på akademiet fra sommeren 2014, nemlig Mads Carlson (AB/Tårnby, Lyngby BK) samt de tre lokale Nicolai Damkjær Madsen (Holstebro B.), Sebastian Nielsen (KLG, Herning Fremad) og Simon Brogaard Petersen (Vinderup IK). Nu er tiden så kommet til at fortælle om endnu en af vore lokale spillere fra FCM Klubsamarbejdet, Mikkel Jakobsen fra Grindsted GIF.

Mikkel Jakobsen begyndte med at spille fodbold i Grindsted GIF allerede som 4-årig. Eller rettere så hed hans første fodboldklub ”Farfar GIF”, for den unge Mikkel mødte godt nok op til træningen i Grindsted, men når først den skulle til at gå i gang, ja så turde han alligevel ikke at gå på banen, og så spillede han 1:1 mod farfar. Sådan gik de første par sæsoner på fodboldbanen for Mikkel Jakobsen.

Siden da har modet absolut ikke fejlet noget hos den 15-årige unge mand og Mikkel udviklede sig i sine unge år i Grindsted, hvor han fra U6-U11 havde sin far Jens Jakobsen som træner, inden han som U12 spiller fik Kris Skriver som træner, til en stor profil på holdet. I 2011 begyndte Mikkel så at vise sine evner frem omkring FCM Talenthold og som 12-årig skiftede han så den hvide Grindsted-trøje ud med ulvedragten, som han har spillet og imponeret i lige siden.

- Mikkel er en teknisk dygtig fodboldspiller, som fra sin plads på midtbanen har et godt blik for de dybe løb og til at se og udnytte rum på banen. Han har en rigtig god vindermentalitet og så har han igennem alle årene i FCM vist, at han kan være kampafgørende imod selv de dygtigste modstandere. Henover det seneste år har han også indset, at hvis han selv skal være rigtig god, så er han nødt til at have et velfungerende hold omkring sig og det har betydet, at han i dag arbejder hårdere for holdet end tidligere. Det klæder hans spil, fortæller akademichef Flemming Broe.

Læs mere om den kommende akademispiller og hans vej hertil. KLIK HER.