15.05.2014, 09:11 | Af: Administrator

Hee SF løb med sejren i FCM Klub Challenge

25 klubber har gennem sæsonen kæmpet om en træningsdag med FC Midtjyllands superligaprofiler.

Det har ikke kun være FC Midtjyllands superligaspillere, der i sæsonen har kæmpet om vigtige scoringer på MCH Arena. Det har 25 af klubberne i FCM Klubsamarbejdet også i pausen.

For til hver hjemmekamp har to samarbejdsklubber, som har gjort sig særligt positivt bemærket i FCM Klubsamarbejdet, kæmpet mod hinanden i "Ram Plet", hvor sigtekornet har været indstillet efter at ramme gennem hullerne i det store Primo Tours-banner.

De to hold, som var skarpest på aftrækkeren, var Hammerum IF og Hee SF, og derfor stod afgørelsen mellem de to klubber i pausen mellem FC Midtjylland og FC København. Skarpest var Hee SF, som med en 2-0-sejr sparkede en træningsdag med FC Midtjyllands superligaspillere hjem til klubben.

- Konkurrencen har givet underholdning til tilskuerne i pausen, og så har det vigtigst af alt givet en kæmpe oplevelse til dem, som har deltaget. Samtidig har vi vist vores mange samarbejdsklubber, at de virkelig betyder noget for os, og at vi værdsætter det store stykke arbejde, der bliver lavet ude i klubberne, siger Sejer Aagaard, der er projekt- og eventmanager i FC Midtjylland.

Gennem hele sæsonen har der været god opbakning til klubberne på grønsværen. Således har godt 2500 mennesker fra de deltagende klubber været på lægterne for at støtte sin klub i konkurrencen.

FC Midtjylland har i alt 159 klubber i FCM Klubsamarbejdet, som er den største af sin art i Danmark.