22.05.2014, 22:55 | Af: Administrator

Landskampsminutter til alle ulve

Der var spilletid til FC Midtjyllands landsholdsspillere på både A-landsholdet og U21-landsholdet i aftenens kampe.

Jakob Poulsen var blandt Morten Olsens 11 udvalgte til aftenens opgør mod Ungarn, og sammen med William Kvist og Michael Krohn-Dehli på den centrale midtbane var Poulsen med til at skabe et massivt dansk overtog i kampen.

Alligevel var det dog hjemmeholdet, der skød sig i front efter 25 minutter, men Christian Eriksen udlignede i anden halvleg, hvor Morten 'Duncan' Rasmussen var med fra start.

Det skulle vise sig at være en god disposition af landstræneren, da det var FCM-topscoreren, der lagde op til Lasse Schönes udlignende 2-2-scoring efter 72 minutter.

Morten 'Duncan' Rasmussen var også selv tæt på at skyde sejrsmålet hjem, da Lasse Schöne headede på tværs i feltet, men selv om Duncan uden at skåne sig selv kastede sig frem mod bolden, så kunne han ikke forhindre bolden i at springe til målspark, og så sluttede det hele2-2 Ungarn.

FC Midtjylland havde også tre mand i aktion for det dansk U21-landshold, som havde hjemmebane i Esbjerg mod Schweiz. Det skulle vise sig at blive en stor mundfuld, og da Marco Larsen blev skiftet inde efter 68 minutter havde gæsterne bragt sig på 2-0.

Med godt ti minutter tilbage af opgøret blev også Patrick Banggaard og hasteindkaldte Frederik Møller sendt i aktion, men de kunne ikke nå at lave om på 2-0-nederlaget. I opgøret var der også spilletid til den tidligere akademi-spiller Lasse Vigen, ligesom Simon Kjær, der efter en stærk sæson i franske Lille kom på All Star-holdet i Frankrig, spillede fuld tid i midterforsvaret på det danske A-landshold.

Det dansk A-landshold møder på onsdag aften i Parken Sverige, mens U21-talenterne først skal i aktion igen til september, hvor de på Aalborg Stadion spiller to EM-kvalifikationskampe mod henholdsvis Rusland og Bulgarien.