09.05.2014, 10:00 | Af: Administrator

Mød FCM-spillere og Lupus på Statoil

Lørdag besøger de tre FCM-spillere Banggaard, Musefiu og Femi Statoil i Ikast. Med sig tager de Danmarks sejeste maskot Lupus.

Kunne du tænke dig at få taget et billede sammen med Lupus? Eller hvad med en autograf af en af FC Midtjyllands fodboldspillere? Tag mor og far i hånden og  smut en tur forbi Statoil i Ikast.

Lørdag lægger Lupus nemlig vejen forbi tankstationen og med sig har han Patrick Banggaard, Musefiu Ashiru og Femi, som alle er klar til at skrive autografer og få taget billeder med de fremmødte.

Der bliver også mulighed for at udfordre spillerne i en omgang bordfodbold, ligesom du kan tippe på resultatet mellem FC Midtjylland og FC København og vinde fede præmier fra FC Midtjylland og Statoil.

Besøget sker mellem 12.00 og 13.00, og her  vil Lupus underholde på bedste ulve-manér og stille op til fotos og meget mere. Desuden kan børnene få brugt noget af deres energi på FC Midtjyllands kæmpe hoppeborg, som stilles op ved tankstationen på Vestergade.

Og efter hopperiet eller en hård kamp ved bordfodboldbordet kan tørsten slukkes i en gratis Faxe Kondi til børnene, mens forældrene kan tanke op med en gratis kop kaffe.