07.05.2014, 14:13 | Af: Administrator

OPTAKT: Truppen mod Brøndby IF

FC Midtjylland tager til Brøndby for at jagte sejren, fortæller Riddersholm, der har Femi tilbage i truppen.

FC Midtjylland har med sejre i de tre seneste kampe vist forrygende form, og det har bragt ulvene tilbage på førstepladsen. Den gode formkurve skal torsdag aften følges op på Vestegnen, hvor Brøndby tager imod.

- For os handler det om igen at finde den gode præstation. Vi har tidligere håndteret situationen med at ligge nummer et, og det har givet en vigtig erfaring, og den forventer jeg, at vi bruger, siger cheftræner Glen Riddersholm.

LÆS OGSÅ: Ta' med til Brøndby

- Vi har allerede opnået meget i denne sæson, og spørgsmålet er nu, om vi vil gå fra god til fremragende. Vil vi det, skal vi holde fokus på vores præstation og fokus på de ting, vi skal bringe i spil for at trække os sejrrigt ud af opgøret mod Brøndby. Der skal ikke være nogen tvivl om, at vi tager til Brøndby for at vinde, fortæller Riddersholm.

Ligesom FC Midtjylland er Brøndby ubesejret i de seneste fire kampe, og der er da også midtjysk respekt for torsdagens modstander.

- Brøndby er et stærkt hold, som under Thomas Franks vinger har udviklet sig godt og fået en klar og tydelig filosofi og spillestil. Det er et hold med mange dygtige og erfarne spillere med et højt top- og bundniveau, og vi skal være opmærksomme på de individuelle kvaliteter, de råder over, advarer Glen Riddersholm.

- Som altid har vi fokus på os selv, og vi skal være i stand til offensivt at følge op på de takter, vi har vist i en lang periode, hvor vi har haft et godt flow med bolden og på den måde er vi blevet mere levende i vores spil. Dynamikken på holdet er tilbage, fordi mange spillere har fundet den rigtige form på det rigtige tidspunkt. Defensivt skal vi lukke godt af og være dygtige og sammenhængende i vores pres- og erobringsspil.

I forhold til kampen mod FC Vestsjælland må ulvene undvære Patrick Banggaard, der med sit gule kort røg i karantæne, mens Eyjolfur Hedinsson ikke er klar til en kamp igen allerede torsdag. Derimod er der comeback til Femi, der fik en time i den seneste reserveholdskamp mod Randers FC. Også Frederik Møller er ny i truppen i forhold til 3-1-sejren over FC Vestsjælland.

Der er kick-off på Brøndby Stadion torsdag aften klokken 20.00.

Truppen mod Brøndby IF
1. Jonas Lössl
5. Oluwafemi Ajilore
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
14. Jakob Haugaard
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
24. Sonni Nattestad
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
44. Sylvester Igboun