10.05.2014, 13:31 | Af: Administrator

OPTAKT: Truppen mod FC København

Ulvene jagter deres tredje sejr over løverne i denne sæson.

Det bliver en fyldt MCH Arena, der søndag eftermiddag danner ramme om gøret mellem FC Midtjylland og FC København. Ulvene og løverne stod også over for hinanden i efterårets anden kamp, og dengang blev det til en midtjyske sejr på 1-0 på mål af Petter Andersson.

I forårets anden kamp var det såmænd igen FC Midtjylland og FC København, der stod over for hinanden. Denne gang i Parken, men den svære udebane generede ikke ulvene, som vel spillede sæsonens bedste kamp og vandt med hele 5-1 på nationalarenaen over de danske mestre.

LÆS OGSÅ: Følg kampen mod FCK på storskærm

- Vi har to gange tidligere i sæsonen mødt FC København og vist hinanden, hvordan vi skal håndtere opgaven, og det har jeg stor tiltro til, at vi kan igen, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Vi anerkender, at FCK stadig har Danmarks stærkeste og bedste trup, men vi skal ud og forsøge at gentage bedrifterne fra de to foregående kampe, siger Riddersholm.

Og oven på skuffelsen mod Brøndby i torsdags, er det et motiveret midtjysk mandskab, der jagter sæsonens tredje sejr mod FC København.

- Vi skal slå tilbage. Vi er selvfølgelig alle sammen ærgerlige over kampen i torsdags, men vi har igennem hele sæsonen været i stand til at vise god moral og slå tilbage, og det skal vi gøre igen foran et fyldt MCH Arena.

- Vi glæder os til at spille på vores egen hjemmebane og levere en god indsats. Det føler vi selvfølgelig, vi skylder på baggrund af kampen mod Brøndby. Så det er et topmotiveret FC Midtjylland-hold, der spiller for at holde liv i guldkampen og for at komme tilbage på sejrssporet igen, siger Glen Riddersholm.

I forhold til truppen mod Brøndby er der gensyn med Patrick Banggaard, der afsonede karantæne i torsdagens opgør, og Eyjolfur Hedinsson, som er blevet klar til opgøret. Derudover er tredjemålmand Oliver Korch udtaget som gardering, da Jonas Lössl i opgøret mod Brøndby måtte syes med seks sting i knæet efter et sammenstød mod Francis Dickoh og . Ud af truppen glider Frederik Møller og Oluwafemi Ajilore.

Der er kick-off på MCH Arena søndag klokken 17.00.

Truppen mod FC København
1. Jonas Lössl
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
14. Jakob Haugaard
16. Oliver Korch
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
21. Eyjolfur Hedinsson
24. Sonni Nattestad
27. Pione Sisto
26. Patrick Banggaard
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
36. Rilwan Hassan
44. Sylvester Igboun