Lokal 15-årig knægt fra FCM samarbejdsklubben Sdr. Omme IF klar til akademiet.

"> Lokal 15-årig knægt fra FCM samarbejdsklubben Sdr. Omme IF klar til akademiet.

">

26.05.2014, 13:26 | Af: Administrator

Sdr. Omme IF opfostrer akademispiller

Lokal 15-årig knægt fra FCM samarbejdsklubben Sdr. Omme IF klar til akademiet.

Det er tidligere her på sitet blevet fortalt, at FCM har tilbudt fem dygtige spillere fra årgang 1999 en plads på akademiet fra sommeren 2014, nemlig Mads Carlson (AB/Tårnby, Lyngby BK) samt de fire lokale Nicolai Damkjær Madsen (Holstebro B.), Sebastian Nielsen (KLG, Herning Fremad), Simon Brogaard Petersen (Vinderup IK) og Mikkel Jakobsen (Grindsted GIF). Nu er tiden så kommet til at fortælle om endnu en af vore lokale spillere fra FCM Klubsamarbejdet, Oliver Enevoldsen fra Sdr. Omme IF.

Lad os dog begynde med at skrue tiden tilbage. Ikke så lang tid vel at mærke, for det kan man ikke rigtig i en klub med kun 15 år på bagen. Alligevel findes der allerede legender i klubben. Legender, hvoraf nogle her i foråret i forbindelse med fejringen af 100-året i den bedste danske fodboldrække, blev valgt til ”Alle Tiders Ulvekobbel”. Én af disse legender kom fra Sdr. Omme IF, nemlig Søren Skriver, og hvis den kommende akademispiller fra Sdr. Omme IF, Oliver Enevoldsen, om 15 år ender med at opnå samme heltestatus i FCM, så er det et godt valg, som FC Midtjylland har truffet med denne nye spiller på akademiet.

- Jamen, når vi efter tiden på FCM Elitefodboldskole vælger at arbejde videre med Oliver, så er det ikke fordi, vi kan sammenligne ham med Søren Skriver. Men i de to år, hvor Oliver nu har været en del af FCM, har han dog vist os, at han mestrer en ting i fodboldspillet, som den gode Søren Skriver også magtede, da Ove Pedersen i sin tid fandt ham i Sdr. Omme IF, nemlig kunsten at score mål. Alle slags mål i virkeligheden. Han kan score de lette mål, de svære mål, med fødderne og med hovedet og når man har den slags færdigheder, ja så er der kun én ting at gøre, nemlig at arbejde videre med at forløse potentialet. Derfor glæder det os også, at Oliver har valgt at takke ja til sit tilbud om fortsat at være en del af FCM, fortæller akademichef Flemming Broe.

Læs mere om potentialet på den kommende akademielev. KLIK HER.