02.05.2014, 09:57 | Af: Administrator

Sidste chance for at se FCM live på MCH Arena?

Søndagens kamp mod FC Vestjælland kan være sidste chance for at opleve FCM-spillerne i aktion på MCH Arena i denne sæson. FC Midtjylland advarer mod billethajer.

Der er lagt op til en ekstremt tæt afslutning på dette års Superligasæson, hvor FC Midtjylland kun er tre point fra førstepladsen med en bedre målscorer end førerholdet AaB. 

- Vi ligger i en historisk god position, som vi skal gøre alt for ender så lykkeligt som mulig. Årets sidste fire kampe er fire små finaler for os i en meget tæt Superliga, siger cheftræner Glen Riddersholm.

LÆS OGSÅ: Scor en fribillet til søndag!!

FC Midtjyllands gode placering i tabellen har resulteret i en massiv interesse for klubbens sidste hjemmekampe. Kampen mod FC København den 11. maj er allerede total udsolgt, og har man ikke sikret sig billet til den kamp, så er kampen mod FC Vestsjælland sidste chance for at se ulvene i aktion på MCH Arena i forårssæsonen. 

FC MIDTJYLLAND - FC VESTSJÆLLAND SØNDAG D. 4/5 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

Den store tilskuerinteresse glæder cheftræneren.

- Opbakningen på lægterne giver os den tolvte mand i ryggen, som vi har brug for, hvis vi skal lykkes med det, som vi alle drømmer. Derfor håber vi på, at hele Midt- og Vestjylland vil komme og støtte os i jagten på guld, siger Glen Riddersholm.

På det seneste har der floreret flere billetkoder og billetter til salg på internettet, men FC Midtjylland opfordrer klubbens fans til at være påpasselige, når man køber billetter gennem private.

- Vi har oplevet, at folk har købt, hvad de troede var billetter til FCK-kampen på eksempelvis Gul & Gratis, men det viste sig at være billetkoder, der ikke kan bruges til den udsolgte FCK-kamp, siger direktør i FC Midtjylland, Hans Krabbe. 

- Vi opfordrer vores fans til at tage deres forholdsregler mod billethajer, da man ikke kan være sikker på, at man faktisk får hvad man betaler for. Så er det langt bedre, at købe billetterne ved en officiel forhandler, fortsætter Hans Krabbe. 

Skulle man være i besiddelse af en billetkode, så kan den stadig bruges til FC Vestsjælland-kampen, fortæller Hans Krabbe.

- Billetkoderne gælder kun til 2013/2014 sæsonen, så søndagens kamp er absolut sidste chance for at indløse sin billetkode. Det er også sidste mulighed for at se vores spillere i aktion på hjemmebane i denne sæson, hvis man ikke har billet til FCK-kampen, siger Hans Krabbe.

FC MIDTJYLLAND - FC VESTSJÆLLAND SØNDAG D. 4/5 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>