19.05.2014, 12:31 | Af: Administrator

Slut sæsonen af med ulvene

FC Midtjylland og Bestseller inviterer hele regionen til fodboldafslutning på MCH Arena tirsdag den 20. maj.

Kom helt tæt på ulvene og oplev superligaprofilerne takke af for en flot sæson med en opvisningskamp mod FC Midtjyllands sponsor JACK & JONES/BESTSELLER

Kampen sparkes i gang tirsdag den 20. maj klokken 17.45 på MCH Arena, og undervejs vil der være masser af fede præmier på højkant fra JACK & JONES.

Efter kampen er alle inviteret en tur på plænen, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på Kristian Bach Bak, Jonas Lössl, Sylvester Igboun, Pione Sisto og de andre FCM-profiler, der skriver autografer. Og du kan selvfølgelig også forevige øjeblikket og få taget et billede med dem.

Entréen går til Red Barnet
Hos JACK & JONES er forberedelserne til den store kampe i gang, og den oprindelige bruttotrup 36 spillere er efter flere træningssamlinger skåret ned til det halve.

Der er gratis adgang for børn under 16 år, mens du som voksen blot skal smide en flad 20'er, hvoraf hele beløbet sendes direkte videre til Red Barnets lokalafdeling i Herning og Ikast-Brande, og beløbet fordobles af FC Midtjylland og Bestseller.

KORT OM SÆSONAFSLUTNING FOR FCM-FANS
Sted: MCH Arena.
Tid: Tirsdag d. 20. maj kl. 17.45
Billetter: Gratis adgang for børn under 16 år. 20 kr. for voksen - beløbet går ubeskåret til Red Barnets lokalafdelinger i Herning og Ikast-Brande. (FCM og BESTSELLER fordobler det indsamlede beløb)
Præmier: Vind præmier fra JACK & JONES til en værdi af 25.000 kr. + Vind signerede trøjer