08.05.2014, 10:11 | Af: Administrator

Spilforslag: Mål på Brøndby Stadion

Det er to mandskaber i målform, der i aften tørner sammen på Brøndby Stadion, og derfor anbefaler SpilXperten.com over 2,5 mål i aftenens opgør.

Brøndby er ved at etablere sig som det tophold, man tidligere har været. I hvert fald har man under Thomas Frank fået vendt skuden, og Brøndby har således været et af de bedste mandskaber i denne forårssæson.

På hjemmebane er man altid stærke, da opbakningen her er kolossal. Der venter derfor ikke nogen nem kamp for FC Midtjylland, der dog kommer i god form med ti point i de seneste fire kampe. Før denne runde var midtjyderne endnu engang at finde på 1. pladsen, og den skal man selvfølgelig ud at tilbageerobre efter AaBs sejr i går.
GRATIS: Bet en 50'er på kampen!

Det bør resultere i et opgør, hvor begge hold vil frem på banen. Oddset på minimum tre mål synes derfor spilbart.

Brøndby IF må undvære Andrew Hjulsager, som er ude med en ankelskade, mens FC Midtjylland må undvære Patrick Banggaard, der er i karantæne. Det betyder rokeringer i de bagerste kæder, da Erik Sviatchenko og Izunna Uzochukwu fortsat er ude.

Brøndby IF har i deres seneste fire kampe scoret hele otte mål. Nytilkomne Ariel Nunez er med scoringer i sine seneste to kampe begyndt at røre på sig, og han udgør sammen med Simon Makienok en farlig duo. Offensiven sprudler dog ligeledes for FC Midtjylland, der senest scorede tre flotte mål mod FC Vestsjælland. Ulvene bør kunne true en til tider usikker Brøndby-defensiv, og flere ting peger derfor i retning af et målrigt opgør her.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,78 hos Unibet - SPIL HER >>

Oddsbomben: Larsen scorer til odds 4,50
Marco Larsen skal til dette opgør være et frækt bud på en målscorer. Den unge midtbanemand er for alvor begyndt at gøre væsen af sig, og således er det blevet til scoringer mod både FC Vestsjælland og Viborg i FC Midtjyllands seneste kampe. Ligeledes scorede Marco Larsen mod Brøndby IF, da FC Midtjylland på hjemmebane sejrede med hele 5-2 tidligere på sæsonen. Odds 4,50 på endnu en scoring fra Marco Larsen synes bestemt godkendt og virker som et frækt bud.

Oddsbomben: Larsen scorer til odds 4,50 hos Unibet - SPIL HER >>

Endnu flere ekspertråd til odds og Superligaen
SpilXperten.com har fuld fokus på Superligaen i hver runde. Det er heller ingen undtagelse i denne lidt uvante midtuge, hvor torsdagen blandt andet er spækket med fire kampe fra landets bedste række. Du kan finde flere ekspertråd til Superligaen og odds generelt på SpilXpertens www-adresse.