10.05.2014, 13:01 | Af: Administrator

Spilforslag: Midtjyske point mod FCK

FC Midtjylland har to gange tidligere i sæsonen vundet og FC København, og SpilXperten.com tror også på midtjyske point i morgen mod løverne.

Superligaen spidser til, og udfaldet af dette opgør kan meget vel gøre udslaget på succes eller fiasko for de to hold. Begge hold er nemlig pisket til sejr, og et nederlag vil være katastrofalt for begge mandskaber.

FC Midtjylland har ikke råd til flere pointtab og skal samtidig håbe på, at AaB sætter point til, hvis man skal gøre sig forhåbninger om guldet. FC København er i hård kamp med Brøndby om 3. pladsen, som man før denne runde ligger á point med.

GRATIS: Bet en 50'er på kampen!

FC København har langt fra haft deres bedste sæson, og på Heden kan FC København få det rigtigt svært.

Patrick Banggaard vender tilbage til dette opgør, og han er en kæmpe styrkelse for FC Midtjylland-forsvaret, der ikke så prangende ud mod Brøndby senest. FC Midtjylland er derudover ikke ramt af nye skader til dette opgør.

FC København kan glæde sig over, at Nicolai Jørgensen er blevet sin skade kvit. Han kronede et flot comeback mod Viborg med en scoring. Ellers er Kris Stadsgaard eneste spørgsmålstegn for Ståle Solbakken.

FC Midtjylland tabte senest 3-1 til Brøndby, hvor man spillede langt under niveau. FC Midtjylland kan ikke risikere, at FC København får samme start, som Brøndby gjorde, og det ligner derfor en afventende åbning på kampen. FC København har nemlig haft store offensive problemer i denne sæson, og senest skulle der går 80 minutter, før man fik hul på bylden mod Viborg. Defensiven er kommet flot tilbage efter en sløv sæsonstart, og det ligner derfor en svær kamp for de to offensiver.

De to hold har mødt hinanden to gange i denne sæson, og begge opgør er endt med sejre til FC Midtjylland. Senest vandt man hele 5-1 i Parken, hvor der ganske enkelt var klasseforskel på de to hold. Dette opgør ender næppe med endnu en 5-1-sejr, men mindre kan også gøre det.

SpilXperten.com anbefaler: 1X til odds 1,55 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben: X/1 til odds 6,50 hos Unibet
Som tidligere nævnt ligner det en afventende og nervøs start på kampen. Ingen af holdene vil risikere at komme bagud, og det virker derfor ikke usandsynligt, at kampen først eksploderer i 2. halvleg. På hjemmebane skal FC Midtjylland stå med de bedste chancer, og da ingen af holdene kan bruge det uafgjorte resultat, synes det ikke usandsynligt, at FC Midtjylland står med de tre point efter de 90 minutter. Odds 6,50 på halvleg/fuldtid X/1 virker som særdeles flot betalt.

Oddsbomben: Halvleg/fuldtid X/1 til odds 6,50 hos Unibet – SPIL HER >>