16.05.2014, 08:17 | Af: Administrator

Spilforslag: Ulvene slutter med sejr

SpilXperten.com tror på midtjysk sejr i Sønderjylland i sæsonens sidste kamp.

SønderjyskE sikrede sig i sidste runde endnu en sæson i Superligaen, da AGF blev besejret med 3-0. Det har selvfølgelig skabt glæde i det sønderjyske, men betyder samtidig, at man til dette opgør ikke har mere end placeringen tilbage at spille for. Omvendt står det til hos FC Midtjylland, der fortsat kan nås af FC København.

Midtjyderne dummede sig i sidste runde mod netop FC København, hvilket betød, at AaB løb med guldet. Det kan derfor også være nogle sårede ulve, der løber på banen til dette opgør, men man bør trods alt være opsatte nok på at sikre 2. pladsen. FC Midtjylland er to point foran FC København før denne spillerunde, og med en sejr her, vil man altså være helt sikre på sølvmedaljerne.

GRATIS: Bet en 50'er på kampen!

SønderjyskE har hverken skader eller karantæner at bekymre sig om, mens FC Midtjylland har Sylvester Igboun i karantæne. De seneste fire indbyrdes opgør mellem de to hold har alle resulteret i sejr til FC Midtjylland. Blot en enkelt gang er det lykkes for SønderjyskE at score, og noget tyder altså på, at FC Midtjylland har helt styr på Sønderjyskes måde at spille fodbold på.

Det er altid svært at spå om sæsonens sidste opgør, og det gør sig også gældende for denne kamp. Vil det være til fordel for SønderjyskE-spillerne, at de kan spille helt frit, eller er de i stedet mere fokuseret på begivenhederne efter opgøret, da man allerede er sikre på overlevelse?

Indstillingen hos FC Midtjylland bør dog ikke fejle noget, og det er egentlig det største argument for dette spil. Det vil være ærgerligt ikke at tage 2. pladsen efter en så flot sæson, som man har haft. Samtidig er flere af spillerne i det midtjyske allerede rygtet væk efter denne sæson, og dette kan altså være sidste kamp for flere af spillerne. Det bør alt sammen give motivation, og udesejren virker derfor som kampens bedste spil.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tal til odds 1,82 hos Unibet – SPIL HER >> 

Oddsbomben
SønderjyskE har flere gange i denne sæson været involveret i flere målrige opgør, og det kan dette opgør ligeledes ende med at blive. I hvert fald kan SønderjyskE-spillerne tillade sig at satse mere på det offensive spil, da et nederlag ikke vil være en større katastrofe. FC Midtjylland kan med stor sandsynlighed nøjes med uafgjort for at sikre 2. pladsen, men alligevel bør man gå målrettet efter alle tre point. Odds 4,35 for mindst fem scoringer i kampen synes ikke tosset.  

Oddsbomben: Over 4,5 mål til odds 4,35 hos Unibet – SPIL HER >>

Sæsonen er slut – og så alligevel..
Kampen mod Sønderjyske markerer Superligaens afslutning på sæsonen 2013/2014. En sæson, som FCM kan se tilbage på med stolthed uanset søndagens resultat. For fodboldelskere er det dog langt fra tid til at gå på sommerferie endnu. Således venter Champions League-finalen om en uge, og endnu vigtigere starter VM i fodbold om under en måned. Hvis du har nydt at følge vores spilforslag, vil vi anbefale dig at følge med i VM 2014 på denne hjemmeside.