02.05.2014, 11:40 | Af: Administrator

Spilforslag: Ulvene springer højst mod FCV

Rundens oodsbombe fra SpilXperten.com peger på et lige opgør med midtjysk sejr til slut.

FC Midtjylland måtte senest nøjes med 0-0 mod Esbjerg, mens AaB hentede alle tre point mod OB. Midtjyderne er dog stadig med i guldkampen, men med kun fire resterende kampe og tre point op til AaB, er der ikke råd til flere fejltagelser.

FC Midtjylland skal derfor også være favorit til at tage de tre point her, men FC Vestsjællands defensiv kan holde kampen tæt. Det er nemlig kun blevet til tre nederlag på udebane i denne sæson, og cheftræner Ove Pedersen ved lige præcis, hvordan bussen skal parkeres for at gøre livet surt for FCM. 

GRATIS: Bet en 50'er på kampen!

Ulvene må fortsat er Erik Sviatchenko, Oluwafemi Ajilore og Izunna Uzochukwu, men bedømt ud fra FC Midtjyllands spil på det seneste har det dog ikke været til at få øje på, at de har været fraværende.  FC Vestsjælland må se bort fra Peter Nymann, der er i karantæne, mens Michael Lumb er tvivlsom.

FC MIDTJYLLAND - FC VESTSJÆLLAND SØNDAG D. 4/5 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

FC Vestsjælland har gennem hele sæsonen spillet ud fra en kompakt defensiv med mange mand bag bolden. Det kan derfor også blive en svær opgave for FC Midtjylland at nedbryde FC Vestsjælland-forsvaret, hvor FCM-angriberne skal være knivskarpe for at bryde igennem. Ligeledes er begge hold stærke på dødbolde, da begge hold besidder både højde og god fysik. På dette punkt udligner de to hold altså hinanden godt, og det taler ligeledes for et målfattigt opgør. Det belønner Unibet med et flot odds, og det ligner det bedste spil i dette opgør.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 1,90 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben: Halvleg/fuldtid X/1 til odds 4,40
Til dette opgør er FC Midtjylland berettiget gjort til favoritter, men som tidligere nævnt ligner det langt fra nogen nem kamp. Det bliver en svær opgave at dirke defensiven hos FC Vestsjælland op, og specielt i 1. halvleg er det næppe noget, man satser det hele for at få gjort. Unibets odds 4,40 på uafgjort efter de første 45 minutter, men at FC Midtjylland efter fuld tid står med alle tre point, virker derfor også som yderst attraktivt.   

Oddsbomben: Halvleg/fuldtid X/1 til odds 4,40 hos Unibet – SPIL HER >>

VM står for døren – er du klar?
Snart er sidste runde i Superligaen spillet – forhåbentlig med guld til FC Midtjylland – men efterfølgende er der ikke en lang sommer uden fodbold. I år er der nemlig VM i fodbold, som bliver en fantastisk slutrunde med verdens bedste spillere og landshold. Kampene spilles endda altid om aftenen på trods af tidsforskellen. Der er med andre ord ingen grund til IKKE at glæde sig til VM, som du kan læse meget mere om her.