12.05.2014, 17:05 | Af: Administrator

Støt holdet mod SønderjyskE

I samarbejde med fanklubben Black Wolves arrangerer FC Midtjylland billige busture til kampen mod SønderjyskE, hvor ulvene kæmper for sølvmedaljer og Champions League-kvalifikationskampe.

Der var mange slukørede midtjyder efter søndagens nederlag til FC København, hvor guldmedaljerne blev tabt, men FCM-spillerne har fortsat meget at spille for i Superligaens sidste spillerunde.

For med uafgjort eller en sejr på udebane mod SønderjyskE kan FC Midtjylland sikre sig muligheden for Champions League-kvalifikation og vinde klubbens tredje sæt sølvmedaljer siden stiftelsen i 1999.

- Det er en ekstremt vigtig kamp for os. Ikke alene har det stor økonomisk betydning, om vi bliver nummer to eller tre, men for første gang i klubbens historie kan vi sikre os Champions League-kvalifikationskampe, siger Hans Krabbe, der er direktør i FC Midtjylland.

Opgørets vigtighed afspejles i interessen for billetter, hvor over halvdelen af de 1200 billetter til FC Midtjyllands udebaneafsnit i Haderslev allerede er solgt.

- Det siger meget om vores fans, at de bakker så flot op om holdet. Gennem hele sæsonen har vi oplevet en flot opbakning både på ude- og hjemmebane, og selvom vi selvfølgelig alle sammen er skuffede efter FCK-kampen, så handler det om at slutte en flot sæson godt af, siger Hans Krabbe. 

FC Midtjylland og fanklubben Black Wolves arrangerer billige busture til kun 100 kroner med afgange fra Holstebro, Ikast, Hammerum og Herning til den afgørende kamp i Haderslev.

- Selvfølgelig var jeg skuffet efter nederlaget til FCK i går. Men nu skal vi bare sikre os den andenplads, så vi kan få sat et flot punktum for en flot sæson, siger Peter Ross, der er formand i Black Wolves.

- For os er det vigtigt, at vi som fans står bag FC Midtjylland. Det er fedt, at vi i samarbejde med klubben har fået lavet et godt tilbud på busturen, så vi kan få en god afslutning på Superliga-sæsonen, siger Peter Ross.

FC Midtjylland pointerer at der IKKE indgår billetter i busturenes pris. Man skal derfor SELV KØBE BILLETTER via SønderjyskEs billetsystem. Klubben forventer at sende over 1.200 midtjyske fans til Haderslev.

Køb din busbillet til kampen HER >>