09.05.2014, 10:39 | Af: Administrator

U-holdene drager sydpå

U17 og U19 tørner i morgen lørdag sammen med SønderjyskE på udebane. Det er et notorisk svært sted at spille, og det spidser til i toppen af begge ligaer. Vigtigheden af resultaterne er derfor ikke til at tage fejl af.

U19:

FC Midtjylland U19 finder sig selv i en position, hvor de med fire kampe igen har fem point op til Esbjerg fB på førstepladsen. Tre point er derfor noget nær et krav i morgen, hvis guldchancerne skal leve. Midtjyderne møder et vingeskudt SønderjyskE mandskab, de sæsonen igennem har haft et godt tag på. Værterne har ligeledes tabt deres seneste fem kampe, hvoraf to af dem har været på hjemmebanen i Haderslev. Cheftræner Kenneth Andersen lader dog ikke sine tropper undervurdere modstanderen.

- Vi griber opgøret an som vi plejer, når vi møder SønderjyskE. Vi har mødt dem to gange i år. En gang i efteråret og en gang i en træningskamp. Det har begge været fine kampe, vi har vundet med 3-0 og 2-0. De har dog været mere lige end resultatet antyder. SønderjyskE er et rigtig godt hold offensivt, men de har nogle udfordringer rent defensivt. Derfor er opgaven for os i morgen, at lukke ned i vores egen defensiv, og så udnytte de svagheder vi er bekendte med i deres.

En opdatering på Jeppe Solgaard efter uheldet i onsdags lyder, at der heldigvis ikke var tale om noget brud. Han slap med en kraftig forstuvning, men hvorvidt han er ude for resten af sæsonen, må tiden vise.

U17:

U17-holdet ligger á point med Randers FC i toppen af Ligaen, og det med en kamp mere end randrusianerne. Det er generelt tæt i toppen, og AaB kan ikke afskrives fra ræset om guldet. Med fem kampe igen er der ikke plads til fejltrin. Morgendagens modstander har dog vist sig stærke på hjemmebane, hvor de har vundet de seneste to hjemmekampe over henholdsvis FC København og HB Køge.

- Først og fremmest ved vi fra det første opgør, at det bliver svært. Der spillede vi 1-1, men SønderjyskE var nok i virkeligheden tættest på at vinde kampen. Vi er lige landet fra  turneringen i Italien og skal præstere på højt nivaeu igen. Det er nogen gange en svær transition. Men vi går ydmyge til opgaven og kæmper for fuld pointhøst, siger cheftræner Svend Graversen.

U19-opgøret fløjtes i gang i morgen lørdag den 10. maj klokken 12.00 på Haderslev Atletikstadion, efterfulgt af U17 der spiller klokken 14.15 samme sted.