21.05.2014, 16:42 | Af: Administrator

U17 blæser til angreb mod mestrene

FCM U17 møder torsdag aften Esbjerg i Ikast i de to holds udsatte ligakamp

FCM U17 spillede lørdag 2-2 med FCK, og det betød tabt terræn i toppen af U17 Ligaen, hvor de øvrige tophold – Randers, AaB og Silkeborg – alle vandt deres kampe.

Det ene point kan dog vise sig vigtigt, da AaB og Randers, der pt. ligger foran FCM U17 i tabellen, møder hinanden onsdag aften.

Svend Graversen medgiver, at hans hold har sat sig selv under pres, men fokuserer i første omgang på, at hans hold har et stykke genopretningsarbejde:

- Første halvleg af kampen mod FCK var meget dårlig, og den skal vi have rejst os fra. Det må ikke ske igen, at vi falder så meget i niveau, understreger han. Graversen savnede både fight og flow i FCM-spillet i de første fyrre minutter af lørdagens kamp.

Esbjerg kommer til Ikast som forsvarende mestre, men holdet har ikke helt kunnet leve op til sidste sæsons bedrifter, og ligger før kampen placeret midt i tabellen.

Da de to klubber tilbage i oktober mødtes i Esbjerg, endte det med en 3-1 sejr til Ulvene, og Svend Graversen forventer, at det igen bliver en seværdig kamp, hvor den offensive fodbold er i højsædet:

- Det bliver nok en kamp, hvor vi kommer til at være meget på bolden, mens Esbjerg vil spille mere direkte. Ligaen er så tæt i toppen, at målscoren kan gå hen og blive afgørende, og derfor bliver det også en fuld offensiv fra vores side. Vi skal frem over stepperne, og lave nogle mål, uanset at det er forbundet med en risiko, lover FCM-træneren.

FCM U17 har i den seneste tid måttet undvære adskillige spillere med skader, men til kampen mod Esbjerg begynder det at lysne. Anders Hagelskjær vender tilbage fra karantæne, Gloire Rutikanga er atter ved at være fit, og der er også begrundet håb om at den skadede midtbanetrio Mads Vang, Mads Olsen og Sebastian Lodahl kan blive klar til sæsonens sidste kampe.

Derer kampstart på Wunderelf Arena kl. 19.00, og som altid er det gratis at overvære kampen.