03.05.2014, 06:36 | Af: Administrator

U19 tager imod topholdet

Optakt: Kravet er en sejr, hvis FCM skal holde snor i Esbjerg i U19 Ligaen

Der er gået tre uger siden FCM U19 sidst var i aktion i U19 Ligaen, og i den mellemliggende periode er blandt andet blevet tilbragt i Schweiz, hvor holdet deltog i den internationale talentturnering Torneo Bellinzona.

Her blev det til en fornem tredjeplads, efter kampe mod kompetente modstandere som Rijeka, Basel (2x), Inter og Nice. Kenneth Andersen håber da også, at den hårde sparring, vil kunne give holdet et boost til de afgørende kampe i den hjemlige liga

- I forhold til modstanderne i U19 Ligaen, var de hurtigere på fødderne, både når de selv havde bolden og i deres presspil. Det tvang os til selv at gøre tingene i et højt tempo, og det kan vi forhåbentlig overføre til de kommende

- Derudover gav turen til Schweiz os noget erfaring med at spille knald-eller-fald kampe, og det får vi brug for mod Esbjerg. Vi skal vinde, ellers er der for langt op, til at vi kan gøre os håb om at indhente dem, konstaterer Kenneth Andersen.

Esbjerg fører U19 ligaen med 37 point – 9 point mere end FCM på fjerdepladsen, der dog har spillet en kamp færre. Det er ikke tilfældigt at vestjyderne topper tabellen, siger Kenneth Andersen:

- De er svære at spille imod, og svære at skabe chancer imod. De er godt organiserede og arbejder hårdt for hinanden, og så har de den der topholds-evne med at få raget pointene til sig til sidst, fortæller FCM-træneren.

Hverken FCM eller EfB har nogle spillere i karantæne til kampen. Hos Ulvene trækker to spillere med skader - Malte Kiilerich (forstrækning) og Mikkel Frankoch (forvredet ankel). Begge spås dog gode chancer for at blive klar.

Der er kampstart på EDC Arena kl. 14.00 på søndag.

Billede: JPS Photo 2014