16.06.2014, 13:42 | Af: Administrator

Årets spiller for U17 og U19 kåret

Malte Kiilerich Hansen blev hædret som året U19-spiller, mens Rasmus Nicolaisen (foto) løb med prisen som årets U17-spiller.

FC Midtjyllands U17-mandskab satte i weekenden kronen på værket, da holdet med en 7-0-sejr over HB Køge sikrede sig det danske mesterskab i U17 Ligaen på dagen, hvor FC Midtjyllands fodboldakademi fejrede ti års jubilæum.

For Rasmus Nicolaisen blev dagen ekstra god, da han til aftenens afslutningsfest modtog prisen som årets U17-spiller.

- Rasmus har nogle gode og sunde værdier, og han er enormt respekteret og accepteret af alle. Han har flyttet sig godt gennem sæsonen og har tillagt sig mere personlighed og kant, siger U17-træner Søren Bjerg.

- Han har præsteret på et højt niveau og gjort en forskel både offensivt og defensivt, og så har han scoret 13 mål i 26 kampe som midterforsvarer, hvilket er helt unikt, siger U17-træneren.

Den målfarlige forsvarsspiller bidrag da også til weekendens målfest med ulvenes fjerde scoring i 7-0-sejren.

På U19-holdet, der i weekenden fik overrakt et sæt flotte bronzemedaljer, var det anfører Malte Kiilerich Hansen, der løb med titlen som årets U19-spiller.

- Malte er en spiller, der har gjort en forskel i de to sæsoner, han har været her. Han er en rigtig god anfører og et samlingspunkt på U19-holdet i forhold til de to årgange og de U17-spillere, der har været med, men også i forhold til at integrere vores tre afrikanske spillere, siger U19-træner Kenneth Andersen.

- Han har været igennem en rigtig god udvikling - så god, at han har fået debut på det danske U19-landshold. Han er en klog spiller, som placerer sig godt, og så er han fysisk stærk og god i duellerne, siger Kenneth Andersen.

Sidste år tilfaldt titlen som årets U19 spiller Oliver Korch, mens Jonas Gemmer blev årets U17-spiller.