09.06.2014, 12:37 | Af: Administrator

Endnu flere fordele for sæsonkortholderne

FC Midtjyllands sæsonkortholdere kan spare op til 1445 kroner om året. Det svarer til 70 procents besparelse på entréen målt over én sæson. Samtidig får sæsonkortholdere forkøbsret til de europæiske kampe.

Der var godt gang i billetlugerne på MCH Arena i sidste sæson, hvor ulvene med et tilskuergennemsnit på 8.000 havde en tilskuerfremgang på 39 procent. Fremgangen kunne også mærkes i billetboderne, hvor de røde lamper blinkede ved flere lejligheder og mange måtte gå forgæves i deres søgen efter en billet. Klubbens sæsonkortholdere var dog sikre på at undgå køen med en fast plads til alle kampe. Nu åbner FC Midtjylland for gentegning af sæsonkort.

Sidste år lancerede FC Midtjylland et af landets billigste sæsonkort og i den nye sæson bliver det en endnu bedre forretning at være sæsonkortholder.

Læs også: Gentegning, sådan gør du!

- Vi vil gerne belønne de fans, der kommer mest på stadion. Vi har sæsonkortholdere, der har haft den samme plads siden stadionet åbnede i 2004. Vi har fans, der følger os i tykt og tyndt, og skaber en fantastisk stemningskulisse på MCH Arena til glæde for alle andre på stadion. Det her er vores måde at sige tak for opbakningen til de fans, siger Hans Krabbe, der er direktør i FC Midtjylland.

Klubben fjerner prisforskellen mellem a- og b-kampe. Det giver en lille stigning i gennemsnitsprisen på løssalgsbilletter. I praksis betyder det, at sæsonkortholderne procentvis vil spare endnu mere i 2014/2015 sæsonen.

HUSK FARS DAG: Gi' et Biksemad, Bajere & Bold gavekort

- Vi har et godt produkt på MCH Arena, hvilket sidste sæsons flotte tilskuergennemsnit og stemning beviser, men sammenlignet med resten af Superligaen har vi ligget i den lave ende af prisskalaen. Derfor hæver vi prisen på løssalgsbilletter, men MCH Arena vil fortsat være et af landets billigste Superligastadions, fastslår Hans Krabbe.

Få forkøbsret til Europa League

I første omgang åbner FC Midtjylland for gentegning af sæsonkort fra den 3. juni indtil den 13. juni. Gentegner man sit sæsonkort i denne periode, så sparer man op til 400 kroner og er sikker på at få sin gamle plads.

Sæsonkortholdere får ligeledes forkøbsret til Europa League playoff-kampene i starten af august, hvor FC Midtjylland har en historisk chance for at spille sig Europa League gruppespillet. Modstanderen er endnu ukendt, men i kulissen lurer topklubber som engelske Tottenham, tyske Borussia Möchengladbach og italienske Inter.

- Det er altid noget særligt at spille europæiske kampe. Det er den slags kampe, der printer sig på nethinden. Mange husker nok kampen mod Manchester City, hvor vi var sekunder fra sensationen, men endte med at ryge ud, da Danny Califfs hoved rettede et langskud af, mindes Hans Krabbe.

- Den her kvalifikationskamp er potentielt set en af de største i klubbens historie, da vi aldrig været så tæt på gruppespillet, afslutter Hans Krabbe.

INFORMATION:
Sæsonkortholderne kan gentegne deres sæsonkort indtil den 13. juni.
Den 20. juni åbner sæsonkortsalget for alle.

>> Download informationsbrevet som alle sæsonkortholdere
modtager med posten en af de kommende dage