01.06.2014, 09:35 | Af: Administrator

FCM 2002 Talentholdet udtaget

Så blev der sat navne på de spillere, som i 2014 skal udgøre FCM Talentholdet i årgang 2002…

Med soveposen under armen mødte 34 meget spændte og glade fodbolddrenge fra FCM Klubsamarbejdets årgang 2002 onsdag aften op på Mellervangskolen i Ålborg, hvor FC Midtjylland skulle deltage med to jævnbyrdige mandskaber fra årgangen ved Nørhalne Elite Cup.

Drengene skulle på to hold i løbet af de tre dage stævnet varede spille 6 kampe mod dygtige modstandere, som allerede var sammenspillet fra deres dagligdag hjemme i egen klub, hvorimod drengene fra Ulveland først skulle til at finde sammen på banen, da deres bekendtskab med hinanden udelukkende strakte sig over 4 træninger og to kampe – kampe som i øvrigt var spillede med nogle andre hold end de, der skulle spilles med i Nørhalne Elite Cup. Ud over at spille en masse fodbold var der dog naturligvis også tid til at have det sjovt med en masse nye kammerater og alt i alt blev det en fantastisk social og sportslig oplevelse for både spillere, trænere og ledere.

Deltagelsen i stævnet havde dog også det delmål, at der skulle findes frem til det endelige FCM 2002 Talenthold. Med andre ord – det der primo april begyndte med ca. 300 spillere i årgangen på FCM Fodboldskole, skulle skæres ned til de 20 drenge, som skal repræsentere FCM ved Brøndby Elite Cup i slutningen af sommerferien.

Trætte, men venskaber rigere, hjem
Ingen tvivl om at spillerne havde hovedet fyldt med mange store indtryk, da forældrene efter sidste kamp kunne køre med sine drenge hjem. Drengene var godt trætte, men de havde alle et stort smil og et knus klar til mor og far og samtidigt havde de fået nogle nye venner kodet ind på mobilen.

Som altid, når der skal udtages spillere til FC Midtjyllands Talenthold, måtte trænere og ledere i FC Midtjylland bruge meget tid på at få snakket alle spillere igennem. Blandt de 34 fodboldglade drenge skulle der findes 18 markspillere og 2 målmænd til FC Midtjyllands Talenthold i årgang 2002. Det var ikke en nem opgave, som trænerne havde påtaget sig, og længden på fodboldstævnet blev lidt længere end forventet…

Der var enighed om, at alle spillere havde budt ind med alt, hvad de havde at give, og så kan FCM og ingen andre forlange mere. Der blev dog sat navne på det ønskede antal spillere og resten forbliver reserver i tilfælde af skader eller afbud, og så bliver der jo allerede igen i efteråret indkaldt til FCM Fodboldskolestævne for denne årgang, hvor en ny chance opstår for de pt. fravalgte spillere.

Se FCM 2002 Talentholdet. KLIK HER