24.06.2014, 13:32 | Af: Administrator

FCM TV: Bliver Sviatchenko klar til sæsonpremieren?

Erik Sviatchenko er tilbage i FC Midtjylland efter fem ugers genoptræning på en klinik i Holland, og midterstopperen kan berette om god fremgang i anklen.

Erik Sviatchenko tjekkede i dag for første gang efter sommerferien ind på træningsanlægget i Ikast. Men der nu ikke fordi, at forsvarsspilleren har haft en ekstra lang sommerferie. Faktisk har han slet ikke holdt sommerferie, da pausen er blevet brugt i Holland til at genoptræne den ankel, han blev opereret i i foråret.

SE OGSÅ: FCM TV: Heinze glad for at være tilbage

- Det har været hårdt, men også en stor oplevelse, og jeg er glad for, at jeg tog derned i samarbejde med klubben. Jeg står i en meget bedre udgave nu, end da jeg kom derned, og jeg føler, at jeg har det rigtig godt nu. Vi mangler selvfølgelig det sidste step, førend jeg er 100 procent tilbage, men det går rigtig fint, siger Erik Sviatchenko til FCM TV.

Inden han søndag forlod Amsterdam, var han igennem en række test, og dem reagerede anklen positivt på. Men hvorvidt den stærke midterforsvarer bliver klar til sæsonpremieren den 20. juli mod Brøndby på hjemmebane er endnu for tidligt at sige.

- Jeg gør alt for at blive klar, men om det bliver til den anden eller tredje kamp, det vil jeg stadig lade tiden spå om, siger Sviatchenko.

Se hele interviewet med Erik SviatchenkoFCM TV her.