Fredag til søndag deltog FCM U14 ved ”Kicken für kinder” Elitestævnet i Dortmund.

"> Fredag til søndag deltog FCM U14 ved ”Kicken für kinder” Elitestævnet i Dortmund.

">

09.06.2014, 14:16 | Af: Administrator

FCM U14 imponerede ved pinsestævne i Dortmund

Fredag til søndag deltog FCM U14 ved ”Kicken für kinder” Elitestævnet i Dortmund.

Fredag eftermiddag mødtes spillere og trænere på FCM U14 på skolen i Dortmund-byen Husen, hvor ulvene deltog i det årlige pinsestævne i Dortmund. Det var som altid en samling smilende og friske U14-ulve der mødte op i Tyskland, klar på et par dages fodbold, samvær … og mere fodbold. Den første aften gik primært med indlogering, og så var der også plads til et enkelt spil ”gris” i hallen hvor spillere og trænere overnattede under stævnet. Spillerne gik tidligt i seng, for lørdag morgen skulle de nemlig være klar til første kamp, som stod mod mægtige BVB Dortmund.

BVB – FCM U14 (lørdag)
FC Midtjylland var placeret i stævnets gruppe B, sammen med BVB Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Tjekkiske FC Jihlava og det lokale Husen-Kurl SC. Første kamp stod således mod de gule fra BVB Dortmund, på forhånd så det ud til at blive en hård kamp mod tyskerne, som traditionelt set er stærke i alle årgange. Men ulvene gik uimponeret til opgaven, spillede frisk til, og modstod det naturlige pres fra de dygtige Dortmund spillere. Men man må sige at de dygtige ulve tig fusen på stort set hele stadionet, da Christian Tue sikrede FCM en 1-0 sejr med sin scoring. En flot præstation af FCM U14, der leverede en flot gang fodbold baseret på FCM dyder som mod og glæde, og altså væltede den gule mur. God start på stævnet.

Læs om den videre færd ved stævnet. KLIK HER.