13.06.2014, 10:32 | Af: Administrator

Femi ser frem mod ny sæson

Det meste af foråret blev ødelagt af skader for Oluwafemi Ajilore, der ser frem til den nye sæson, der indledes mod Brøndby den 20. juli.

Onsdag skød ulvene forberedelserne til den nye sæson i gang med en fysisk test, og torsdag var holdet så for første gang på græs. Tilbage i træningen var også Oluwafemi Ajilore der fik store dele af foråret ødelagt af skader.

Og den nigerianske midtbaneslider glæder sig over igen at være klar, og han viste da også, at han er på rette vej, da han var den spiller, som løb længst i yoyo-testen i sin gruppe.

SE OGSÅ: Kom med til træningsstart

- Det er dejligt at være tilbage i træningen, og jeg har set frem til den nye sæson. Jeg er klar og skadesfri, og jeg vil gøre mit bedste, så jeg kan finde mit niveau og spille igen, siger Oluwafemi Ajilore.

- Jeg spillede ikke så mange kampe i sidste sæson, så jeg skal gøre alt for at blive kampklar til den nye sæson, og det ser godt ud nu, siger Femi, der var i aktion to gange i den forgangne sæson, hvilket bragte ham op på 100 kampe for ulvene.

Femi og de andre FC Midtjylland-spillerne skal allerede i aktion i aften, hvor det gælder en sommerkamp mod Mejrup GU, mens Bording er modstanderen på søndag.