30.06.2014, 21:03 | Af: Administrator

Flot sejr over Djurgården

Petter Andersson scorede et flot mål i ulvenes 2-0-sejr over svenske Djurgården.

Der var utvivlsomt masser af plusser i cheftræner Glen Riddersholms bog efter aftenens træningskamp mod svenske Djurgården, som FC Midtjylland vandt med 2-0 på mål af Pione Sisto og Petter Andersson.

Det var et svensk mandskab, som pudsede formen af for sidste gang, inden den svenske turnering begynder om en uge. Og det kunne ses på banen, hvor Djurgården-spillerne gik hårdt til værks.

Det kunne god ikke ryste et midtjyske mandskab, som fik vist, at spilhumøret er højt, og at tegningerne til en spændende sæson bestemt er til stede. Specielt gode relationer mellem backs og kanter resulterede i flere gode indlæg på det flotte olympiske stadion i Stockholm.

Selv om der endnu er tre uger, til Superligaen sparkes i gang, så var det et midtjysk mandskab, som havde godt styr på kampen, og efter 28 minutter gav det en dansk føring signeret af Pione Sisto.

I situationen lignede det ellers et straffespark til Jesper Lauridsen, som begyndte på venstre back, men dommerens fløjte forblev tavs, og i stedet kunne Pione Sisto udnytte returbolden og fra kanten af feltet sende kuglen i kassen til en 1-0-føring.

I pausen erstattede André Rømer anfører Kristian Bach Bak, der måtte lade sig udskifte med slag og knubs som følge af hårdt svensk spil. Og efter en god time blev posen for alvor rystet hos ulvene, da trænerteamet valgte at skifte hele seks spillere.

Det gik dog ikke ud over spillet, og med godt et kvarter tilbage af kampen kunne Petter Andersson, der efter omrokeringerne var sendt helt i front, flot og sikkert sende kuglen op i det ene målhjørne og gøre det til 2-0 efter assists fra Frederik Møller, som havde overtaget pladsen på venstre back.

- Alt i alt har det været en god tur til Stockholm, som har givet os værdifuld fysisk og taktisk output. Det tager vi med videre til næste kamp mod AGF på lørdag. Det var dejligt at se, at vi med tre uger til sæsonstart kan levere så fin en træningskamp. Der er grund til at rose drengene for en flot kamp, men der er stadig masser af detaljer, vi skal arbejde videre med, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Trænerteamet måtte til opgøret undvære Morten 'Duncan' Rasmussen, Eyjolfur Hedinsson, Erik Sviatchenko, Sonni Nattestad, Francis Dickoh, Rilwan Hassan og Tim Janssen, der ellers var udset til en startplads i angrebet, men hollænderen, som har haft en god opstart, vred under gårdagens træning om på anklen.

Næste opgør for ulvene er på lørdag, hvor holdet møder AGF i Grinsted. Det opgør har kick-off klokken 15.00.

Djurgården - FC Midtjylland 0-2 (0-1)
0-1 Pione Sisto 28'
0-2 Petter Andersson 72'

Start-11: Jakob Haugaard, Kristian Bach Bak (André Rømer 46'), Patrick Banggaard, Jesper Lindorff Juelsgård (Mads Pedersen 62'), Jesper Lauridsen (Frederik Møller 62'),  Izunna Uzochukwu (Oluwafemi Ajilore 62'), Jakob Poulsen (Isaac Oliseh 62'),  Petter Andersson, Pione Sisto, Sylvester Igboun (Musefiu Ashiru 62'), Paul Onuachu (Marco Larsen 62').