28.06.2014, 13:26 | Af: Administrator

Første træningskamp: Djurgården venter i Sverige

FC Midtjylland sætter søndag kursen mod Stockholm, hvor holdet mandag møder Djurgården i en træningskamp.

Om tre uger sparkes Superligaen i gang, og forberedelserne til den nye sæson er i fuld gang. Og på mandag får de endnu et hak opad, når FC Midtjylland spiller sommerens første træningskamp.

Det bliver mod svenske Djurgården, som har inviteret ulvene en tur til Stockholm for at spille en jubilæumskamp på Stockholm Stadion.

- Det er tænkt, at det skal blive en tradition, at vi hver sommer spiller en venskabskamp på stadion, når græsset er allerbedst, siger Djurgårdens sportsdirektør Bosse Andersson til klubbens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: 17 hedeture venter - køb dit sæsonkort her >>

I FC Midtjylland er man glad for henvendelsen og glæder sig til at møde det svenske mandskab, der ved sommerpausen i den svenske Allsvenskan ligger på en syvendeplads med fire sejre og seks uafgjort i 12 kampe.

- Vi møder et svensk hold, som spiller deres sidste kamp, inden de tager hul på turneringen. Det betyder, at vi møder et hold, som er længere fremme end os, og det bliver en god mulighed for at blive matchet på et godt niveau, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Djurgården har de seneste år været inde i en god udvikling, og det skyldes ikke mindst den nuværende norske landstræner Per-Mathias Høgmo, der, inden han blev præsenteret i Norge, stod i spidsen for Djurgården, der i sidste sæson sluttede på syvendepladsen.

- Vi har i denne uge haft fokus på defensiven, så det, håber jeg, smitter af på den måde, vi agerer i kampen på, siger Riddersholm.

- Vi skal ikke ud og opfinde den dybe tallerken. Vi har allerede et stærkt fundament at gå ud fra, så det er små detaljer og nuancer, vi arbejder med.

Foruden kampen bliver det også til to træninger i Stockholm, inden turen går tilbage til Danmark på tirsdag. Der er kick-off i Stockholm mandag klokken 20.00.