06.06.2014, 10:58 | Af: Administrator

Lasse Heinze er tilbage i ulveflokken

FC Midtjylland henter den 28-årige målmand Lasse Heinze fra AC Horsens på en fri transfer. Den stærke keeper får en 3-årig kontrakt i klubben, hvor karrieren startede.

Efter gårsdagens salg af målmanden Jonas Lössl har FC Midtjylland ikke været sene til at reagere. I dag kan klubben offentliggøre tilgangen af målmanden Lasse Heinze. En gammel kending, der tidligere har tørnet ud for ulvene fra 2002 til 2009. Lasse Heinze vender tilbage til FC Midtjylland på en fri transfer og har underskrevet en 3-årig kontrakt med klubben.

NY BØRNEKLUB: Få et gratis medlemsskab af Fan Akademiet her!

 

- Vi er glade for at få ham tilbage. Lasse Heinze har vist et højt niveau i Horsens ovenpå et skadesforløb, hvor han har spillet godt i foråret. Som produkt af vores talentudvikling er Heinze en god ambassadør for FC Midtjylland. Han er godt menneske og en god målmand, som er dedikeret i sit arbejde, siger Claus Steinlein, der er sportsdirektør i FC Midtjylland.

Lasse Heinze kom som 15-årig til FC Midtjylland fra Ringkøbing IF og har siden fået sin fodboldopdragelse i FC Midtjylland. I 2009 blev Lasse Heinze udlejet til Silkeborg IF i jagten på spilletid, hvor han efterfølgende fik kontrakt i 2010. Efter en række sæsoner i Silkeborg skiftede Lasse Heinze i 2013 til AC Horsens. Med skiftet til FC Midtjylland vender Heinze ”hjem” til klubben, hvor det hele startede.

- Lasse Heinze har gennemgået hele vores talentuddannelse. Efter nogle sæsoner i Silkeborg og Horsens får vi en stærkere spiller tilbage til klubben. En spiller med endnu mere rutine og erfaring, der også på det personlige plan passer godt til vores filosofi om at skabe hele mennesker, siger Steinlein.

Lasse Heinze har foreløbig spillet 68 kampe for FC Midtjylland, og skal nu konkurrere med Jakob Haugaard om pladsen som ulvenes førstevalg på målet.

- Heinze kommer afgjort til at give Haugaard stærk konkurrence i kampen om målmandsposten. Nu har vi to gode målmænd, der kan udfordre og udvikle hinanden, vurderer Steinlein.

Lasse Heinze tiltræder i FC Midtjylland umiddelbart efter AC Horsens sidste kamp på mandag.