06.06.2014, 10:58 | Af: Administrator

Lasse Heinze: sulten efter at vise mig frem

Lasse Heinze var slet ikke i tvivl om sit skifte til FC Midtjylland. Den 28-årige målmand glæder sig til at vise sig frem for det midt- og vestjyske fodboldpublikum igen.

Målmanden Lasse Heinze skifter fra AC Horsens til FC Midtjylland på en fri transfer. Keeperen havde flere andre tilbud på hånden, men alligevel valgte Heinze at underskrive en 3-årige kontrakt med FC Midtjylland.

- Jeg havde flere forskellige muligheder, men da jeg hørte om interessen fra FC Midtjylland, så skal der slet ikke herske nogen tvivl om, at det var det, der triggede mig allermest. Tilbuddet gav den helt rigtige følelse i maven, så jeg var slet ikke i tvivl om at det skulle være FC Midtjylland, siger Lasse Heinze, der tidligere har været i FC Midtjylland som ungdomsspiller og nu vender tilbage sin gamle klub igen.

NY BØRNEKLUB: Få et gratis medlemsskab af Fan Akademiet her!

Lasse Heinze kom som 15-årig til FC Midtjylland fra Ringkøbing IF, der er en del af FCMs klubsamarbejde. Mange midt- og vestjyske fodboldfans vil sikkert kunne huske Lasse Heinze, der fik sin debut for ulvene mod Viborg FF den 8. maj 2005. Siden spillede Lasse Heinze 68 førsteholdskampe for FC Midtjylland inden turen gik til Silkeborg i 2009.

- Da jeg forlod FC Midtjylland i 2009, var jeg en vældig ung målmand. Nu har jeg fået en masse kampen under vesten, både i Superligaen og 1. Division, så jeg kommer tilbage som en noget mere erfaren og fodboldklog målmand. Men jeg er også rigtig, rigtig sulten efter at vise mig frem. Jeg glæder mig helt sindssygt til at blive udfordret på et højt niveau og spille fodboldkampe, siger Lasse Heinze.

Lasse Heinze blev opereret for forkalkninger i hoften, da hans kontrakt udløb med Silkeborg IF i april 2014. Herefter genoptrænede den kontraktløse keeper i FC Midtjylland i sommeren 2013, inden han skrev under på en kontrakt med AC Horsens.

- Jeg havde den fornøjelse at få lov til at genoptræne i FC Midtjylland sidste år, og noget af det som efterlod det største indtryk, var den fantastiske træningskultur, der hersker i klubben. Det glæder jeg mig helt vildt til at være en del af og ikke mindst selv at være en aktiv bidragsyder til den træningskultur, siger Lasse Heinze, der har store ambitioner for den kommende tid i FC Midtjylland.

- Personligt, der skal jeg videreudvikle mig. Det er det, der driver mig hverdagene. Jeg forsøger hele tiden finde et par ekstra procenter i min stræben efter at blive en endnu bedre målmand. På holdets vegne skal der bygges videre på sidste sæsons flotte resultater, og den udvikling håber jeg på at kunne bidrage til, siger Heinze.

Skiftet til FC Midtjylland betyder samtidig et gensyn med MCH Arena. Et stadion som Lasse Heinze glæder sig til at spille på igen.

- MCH Arena er et af de fedeste stadions i Danmark. Jeg glæder mig til at have det som hjemmebane igen. Der er altid god og intens stemning på MCH, og det er klart et af mine favoritstadions at spille på. Selv som modstander glædede man sig til at spille der, for det er et fantastisk stadion med gode fans, afslutter Lasse Heinze.