23.06.2014, 14:37 | Af: Administrator

Målrig afslutning på sommerturneen

Køen til autografer var lang, da FC Midtjylland sluttede årets sommerturne med målrige kampe mod Thy All Star og Roslev IK.

Fredag eftermiddag havde Ulvebussen sat kursen mod Thisted, hvor et Thy All Star-hold ventede FC Midtjylland. Men inden spillerne selv skulle i aktion, agerede de traditionen tro trænere for ungdomsspillerne i Thisted FC.

Og der kom sved på panden og smil på læberne hos ungdomsspillerne, der fik en på opleveren, da trænerne pludselig hed Kristian Bach Bak, Marco Larsen og Francis Dickoh. Efterfølgende vidnede køen til autografer om, at ulvene er populære i Thy.

Thyboerne havde samlet et stærk mandskab med blandt andre Jesper Grønkjær, Morten Poulsen, Anders Winther, Calle Facius, Jens Waltorp og i dagens anledning Farlige Frank, mens Mads Agesen agerede holdleder til braget på Sparekassen Thy Arena.

Selv om hjemmeholdet havde samlet et slagkraftigt hold, så kunne de ikke forhindre, at Petter Andersson åbnede målfesten allerede efter tre minutter. Janssen, Igboun og Sisto bidrog også til festen i første halvleg, og derfor viste måltavlen 4-0 ved pausen.

Musefiu Ashiru, Rilwan Hassan og Paul Onuachu ville også være med, og derfor stod der 7-0 efter 78 minutter. Det fik hjemmeholdet til at foretage en hurtig transfer og hente målmand Oliver Korch over til dem, og med anførerbindet på armen agerede Korch markspiller for hjemmeholdet. Og det havde åbenbart effekt, da hjemmeholdet fik pyntet på resultatet med en enkelt scoring foran imponerende 1247 tilskuere.

Søndag var turen så kommet til Roslev IK, hvor FC Midtjylland var med til at fejre klubbens 90 års fødselsdag. Gæsterne var dog ikke specielt søde ved fødselaren, for ulvene smaskede sig i mål og vandt med hele 19-3 mod Roslevs lokale fodboldhelte.

Paul Onuachu leverede et hattrick i første halvleg, hvor også Jakob Poulsen, Jesper Juelsgård, 2 x Pione Sisto, Musefiu Ashiru og Izunna Ozochukwu bidrog til scoringerne. Hjemmeholdet kom på måltavlen i anden halvleg og det hele tre gange.

Anden halvleg bød også på indskiftninger af assistenttræner Brian Priske og fysioterapeut Nicklas Falkesgaard Pedersen, og samtidig skiftede anfører Kristian Bach Bak til de grønblusede fra Roslev. I de sidste minutter blev indskiftede Nicklas Falkesgaard sat på kassen og kunne dermed sende FCM-målmand Oliver Korch på toppen, og det viste sig som en god idé, da keeperen i allersidste sekund scorede til slutresultatet 19-3.

Både fredag og søndag leverede de to samarbejdsklubber et fantastisk arrangement, og FC Midtjylland sender derfor en stor ros og et kæmpe tak til henholdsvis Thisted FC og Roslev IK for et par fantastiske arrangementer.