06.06.2014, 21:13 | Af: Administrator

Osijek endestationen for FCM U16

FCM havde overtaget i den ordinære spilletid i kvartfinalen ved Scirea Cup, men kroaterne var en tand skarpere i straffesparkskonkurrencen

Fredagens kvartfinale mod kroatiske Osijek blev afviklet under noget nær perfekte rammer i byen Matera i det sydlige italien. Det betød 19 grader, mange folk på lægterne og en aldeles nydelig grøntsvær.

Ulvene kom bedst ud af starthullerne, men der skulle gå en halv time før føringsmålet faldt. Mads Friis lagde bolden til rette for Mads Olsen, der scorede med en glimrende diagonal afslutning

FCM U16 kom i første halvlegs overtid på at fordoble føringen, men Mikael Andersons frispark tog overliggeren og røg ud af spil.

Ulvene pressede på for at fremtvinge en afgørelse fra anden halvlegs start, men endu en gang reddede træværket Osijek. Denne gang var det Mads Vang, der var i afslutterens rolle, og umiddelbart efter var det Mikael Anderson, der brændte fra tæt hold.

I stedet lykkedes det kroaterne at få bragt balance i regnskabet. Zaper udlignede med et fladt spark i venstre målhjørne. Ulvene ville gerne have afgjort tingene i ordinær tid, og fem minutter før slutfløjt følte Nikolaj Kirk sig snydt for et straffespark, men dommeren undlod at fløjte.

På grund af det komprimerede kampprogram, spilles der ikke med forlænget spilletid ved Scirea Cup. Kampen skulle derfor afgøres ved straffespark, og her udnyttede kroaterne alle deres spark, og trak dermed det længste strå.

Der spilles ikke med placeringskampe ved turneringen, og FCM U16 kan nu i stedet få hvilet lidt ud efter fire kampe på lige så mange dage.

FC Midtjylland U16 - NK Osijek U16 5-6 efter straffespark (1-0)
32' 1-0 Mads Olsen (assist Mads Friis)
47' 1-1 Zaper

FCM Start-11: Oliver Ottesen - Christian Kold Jensen, Pekka Mattila, Nicolai Damkjær Madsen [FCM U15], Thor Sønderlund Kristiansen [FCM U15] - Nikolaj Kirk, Mads Olsen, Mads Vang - Mikkel Elbæk Jakobsen [FCM U15], Mikael Anderson, Mads Friis

På bænken: Malte Jürgensen, Andreas Poulsen [FCM U15], Sebastian Broder Nielsen [FCM U15], Victor Torp Overgaard [FCM U15], Oliver Tranborg Enevoldsen [FCM U15], Sebastian Hairing Lodahl, Jonathan Plagborg Christensen [FCM U15], Simon Brogaard Petersen [FCM U15]

Foto: www.SassiLive.it