04.06.2014, 19:22 | Af: Administrator

Update: U16 besejrede Juventus

FC Midtjylland U16 er storspillende i den italienske Scirea Cup. Denne aften var det storklubben Juventus FC, de unge ulve afvæbnede.

Dagens update fra Sydeuropa lyder, at Den Gamle Dame blev besejret med cifrene 3 - 1. Nikolaj Kirk var manden bag første og sidste midtjyske mål, og målet mellem Kirks scoringer stod Rafa Mortensen for, der også var på pletten i gårsdagens kamp mod FIGC Puglia. Sejren over Juventus FC var ulvenes anden sejr af to mulige.

De unge U16-drenge synes at være i storform, og de har nu lagt sig i spidsen af gruppen, hvor de ligger a point med morgendagens schweiziske modstander SC Kriens. FC Midtjylland og SC Kriens er derfor begge videre, da hverken Juventus FC eller FIGC Puglia har sikret sig point med blot én gruppekamp tilbage. Stillingen ser ud som følger:

6 point - FC Midtjylland
6 point - SC Kriens
0 point - Juventus FC
0 point - FIGC Puglia

Kampen mod SC Kriens spilles i morgen torsdag klokken 20.30, og vi opdaterer løbende her på siden.