05.07.2014, 16:11 | Af: Administrator

AGF besejret efter flot anden halvleg

FC Midtjylland vandt også sæsonens anden træningskamp, da ulvene besejrede AGF med 4-1 i Grindsted.

Vejret var godt og spilhumøret højt, da FC Midtjylland og AGF her til eftermiddag tørnede sammen hos samarbejdsklubben Grinsted, som var vært for et flot arrangement.

Selv om første halvleg ikke bød på mål, så var det flere gange særdeles tæt på. Tættest på kom Pione Sisto, da han bankede et langskud på undersiden af overliggeren, men de 700 tilskuere måtte vente lidt endnu på målene.

Det var FC Midtjylland, der ejede den første halve time af opgøret, hvor også Sylvester Igboun kom til en god mulighed efter flot kombinationsspil med Paul Onuachu, men det nigerianske samarbejde gav ikke mål i denne omgang.

Mod slutningen af første halvleg kom de hvidblusede aarhusianere lidt bedre med i kampen og kom også frem til en god mulighed, men spillerne gik til pause uden mål. Det blev der dog lavet om på straks fra anden halvlegs start. For knap var spillerne kommet på banen, da den tidligere FC Midtjylland-spiller Danny S. Olsen bragte AGF foran direkte på frispark.

Den føring holdt dog kun syv minutter, for så viste unge Paul Onuachu, at han er en farlig herre. Frederik Møller sendte et godt indlæg i panden af Paul Onuachu, som headede bolden i det lange hjørne til 1-1.

Og den høje nigerianske angriber var ikke færdig. Med 20 minutter tilbage af opgøret headede han nemlig ulvene i front efter godt forarbejde af Petter Andersson, som tippede bolden ind til Onuachu, der igen sendte bolden i det lange hjørne.

Blot tre minutter senere var rollerne byttet rundt, da Paul Onuachu efter hurtigt midtjysk kombinationsspil sendte Petter Andersson af sted, og her var svenskeren sikker og gjorde det til 3-1. Sikker var Sylvester Igboun også, da Kristian Bach Bak brød igennem efter endnu en omgang flot midtjysk kombinationsspil, og meget uselvisk valgte kaptajnen at spille bolden til siden, så Sly kunne trille bolden ind i et tomt mål og sætte et flot punktum for en god midtjysk eftermiddag på Grindsted Stadion.

- Det var en rigtig god træningskamp, som bekræfter os i, at når vi arbejder ud fra de aftaler, vi har, så er vi et svært hold at spille imod. Når vi sløser og ikke er vedholdende, så ser vi omvendt også, at vi har svagheder, som vi skal have elimineret, inden vi tager hul på Superligaen. Men vi er bestemt fortrøstningsfulde efter endnu en flot kamp, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Næste og sidste test for FC Midtjylland, inden Superligaen skydes i gang på hjemmebane den 20. juli mod Brøndby IF, er lørdag den 12. juli. Her tager ulvene imod tyske Holstein Kiel på MCH Arena klokken 14.00.

FC Midtjylland - AGF 4-1 (0-0)
0-1 Danny S. Olsen 46'
1-1 Paul Onuachu 53'
2-1 Paul Onuachu 70'
3-1 Petter Andersson 73'
4-1 Sylvester Igboun 89'

Start-11: Lasse Heinze, André Rømer, Kristian Bach Bak, Patrick Banggaard, Frederik Møller (Jesper Lauridsen 60'), Oluwafemi Ajilore (Izunna Uzochukwu 45'), Jakob Poulsen (Mads Pedersen 74'),  Petter Andersson, Pione Sisto, Sylvester Igboun, Paul Onuachu (Musefiu Ashiru 74')

Bænk: Jakob Haugaard, Jesper Lauridsen, Mads Pedersen, Isaac Oliseh, Musefiu Ashiru, Izunna Uzochukwu

Tilskuere: 700 på Grindsted Stadion